Világos Labrador kislány mellé szeretnénk egy feketét is! De lányt vagy fiút? Ez a kérdésem. Nem szeretnénk "házasítani" őket, de attól még lehet, hogy fiút kellene. Vagy mégsem?
2 szuka nagyobb eséllyel jön ki rosszul, mint egy szuka meg egy kan, de sztem ez jórészt nevelés kérdése, az én szukáim sose verekednek. Pláne a labrador nem egy gyilkológép.
Én szuka-párti vagyok, kedvesebbek, könnyebben kezelhetőek, de pl. az ivartalanításuk jóval nagyobb rizikó és többe is kerül.
Lényegtelen. A jellemet nézd, akármilyen neműt is választasz. Hát én már láttam nem egy olyat, hogy domináns szuka és domináns kan ugyanolyan durván tépték egymást, mint két domináns kan.
Nálam pedig három szuka van, boldogságban, békességben. :) És simán elvannak még több szukával (van, hogy csatlakoznak még be).
A kutya személyisége sokkal meghatározóbb. Vagy két megadó kutyád, vagy egy domináns és egy megadó kutyád legyen, és akkor lesz majd kevés energia-befektetés az összeszoktatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!