Milyen vitamint vegyek idős labrador kutyusomnak?
Lavet Senior vitamint tudnám ajánlani, azzal nem ártasz, viszont lehet, hogy használ.
[link] 646 Ft itt, szerintem boltban kb 700-750 forint, 2 hétig bőven elég szerintem, és ki lehet próbálni. Szerintem azért ez nem olyan drága.. azt már megértem, ha egy ilyen Luposan-t nem tudsz megfizetni, sokan nem tudnak. Én a kutyámnak a mai napig is megveszem a Luposant, de sokszor igencsak megszorulok a hónap végére, de megveszem. Semmi baj nincsen abba, hogy nem tudjátok kifizetni, én is összeteszem a két kezem, hogy meg tudom ezt tenni.
Köszönöm, hogy írtatok. Tudjátok, ha egyedül élnék, megvenném nekem bármi áron is. De sajnos most jelen pillanatban semmiféle jövedelmem sincs, így engem is anyuék tartanak el, ők meg nem tudják kiszorítani. Olyan havi 2-3ezer forintot ki tudnánk adni vitaminra, de tegnap azt mondta egy állatpatikában dolgozó nő, hogy erre nincs vitamin. Ha jól emlékszem Prednisolont mondta, de az meg ugye vényköteles és nem adott mert ugye még sosem szedett ilyet a kutyus. Mindenképpen ki fogom harcolni itthon hogy vigyük el állatorvoshoz, ha mégsem akkor elviszem a hátamon vagy az ölemben a tandíjamra félretett pénzemből. De bezzeg amikor a macskánknak volt tüdőgyulladása azt ki kezeltették 10ezer forintért...Szóval igenis az én kutyámat is el fogjuk vinni orvoshoz.
Egyébként algopyrint tényleg nem szabad adni neki? Én ezt hallottam, mert állítólag gyomor vérzést kap tőle. De például ezen az oldalon is több helyen olvastam, hogy algo-t szabad adni neki. Annyira tanácstalan vagyok...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!