Milyen és mekkora dolgokat vegyek?
Nemsokára örökbefogadunk egy közepes-nagytestű kölyköt.
Szeretnénk előre megvenni a "dolgokat" (nyakörv, póráz....stb) De nem tudom, hogy miből mekkora, hány centis...kell.
Link is jöhet.
Köszönöm!
Szia!:)
Tányérjából mindegy mekkorát veszel,a kaja benne nem mindegy! De a kutyatápok hátoldalán megtudod nézni miből mennyit adj neki.Póráz az szerintem lehet bármekkora,én a flexit ajánlom,a nagyiméknak is nagy kutyusuk van és ők flexivel sétáltatják,ami 5 méteres,de persze van hosszabb rövidebb!:) nyakörvet mi akkor vettünk,mikor már megvolt a kutyus,elvittük az egyik kisállat boltba és ott ajánlottak az ő méretébe.De természetesen ha elmész és megmondod hogy te egy ilyen méretű kutyára keresel nyakörvet,tuti hogy fognak adni :)..fontos hogy legyen sok játéka,sok olyan legyen amit lehet rágni (ez a foghullajtás idejére tökéletes) semmiképp ne vegyél neki TENISZLABDÁT!! az teljesen tönkre teszi a fogait!Gondolom kint lesz(?) ,ha igen akkor kutyaház,vagy valami hely ahova be tud feküdni,azt szintén az állatkereskedésbe tudod megvenni.Remélem tudtam segiteni,további szép napot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!