Bolha+atka elleni kutyasampon mennyibe kerül kb?
Vegyél neostomosan ampullát, ezt 1 liter vízben kell feloldani, bolhára teljesen jó, atkára pedig Stronghold csepp való (ugyanolyan spot on, mint pl. a frontline v advantix), bár ez a csepp bolhára is jó!
Viszont az atka az immunrendszer gyengülése miatt szaporodhatott el (nálunk legalábbis ez a helyzet, pénteken voltunk dokinál), fel kéne erősíteni az immunrendszerét is!
Strongholdét nem tudom sajnos, mert nem tudom külön mennyibe került, kaptunk még mást is, szerintem 2-3eFt körül lehet.
A Neostomosan pár száz forint.
Atkára (bolhára és kullancsra is) a Tactic a jó vízbe kell felodani (2 ml 1l). 1 literes kiszerelésbe lehet kapni de úgy elég húzós az ára, ezért sok helyen fecsekendőbe is árulnak annyi ml amennyit kérsz,így pár száz ft.
A legjobb rá az advocate vagy a pro meris duo mérettől függően 2000-3000 Ft között mozog az áruk. A Preventic nyakörv is jó 3000-4000 Ft között kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!