8 hetes kiskutyát babasamponnal vagy baba fürdetővel meg lehet fürdetni, vagy feltétlen fontos a kutyasampon?
1x eri alkalomtól nem lesz semmi baja, nyugodtan megfürdetheted vele :-)
Ennél sokkal károsabb hatóanyagú samponokat is használunk, magunkra!
najó, eléggé jól le lettem pontozva. most BABA márkáról beszélünk, vagy pedig babafürdetőről(általánosságban)?
mert végig azthittem, hogy egy ténylegesen semleges készítményről.
első voltam.
Kedves utolsó válaszoló! Nem igazán értem a logikád. Ha szerinted a babafürdetőket a a kisbabák nem használhatják (ezzel talán még egyet kis értek, hogy fölösleges mindenféle kemikáliával terhelni a bőrüket),de hogy a felnőttek sem? Szerintem mindenképpen kíméletesebb cuccok a babáknak szánt dolgok, pl.a felnőtt tusfürdőknél, samponoknál.
Egyébként akarok venni kutyasampont, ma akartam is, csak mikor a kisállatáruházban voltam elfelejtettem mert jópár dolgot vettem még ezen kívül is. :/
Ja, és még egyébként nem értem, hogy miért csinálják a kutyasamponokat is olyan veszett illatosra, mintha embereknek szánnák, a kutyát nyilván nem érdekli mennyire illatozik a bundája, sőt, valószínűleg elégé irritálhatja is az érzékeny orrát a húsvéti kölni szerű erős szag.
Tehát az illat vonatkozásában egyértelműen nem a kutyák érdekeit tartják szem előtt a gyártók, kicsit kételkedem, hogy az egyéb összetevőknél a kutya-e az elsődleges szempont, vagy csak ez is lehúzás, mint minden.
(Ez csak költői kérdés volt, amolyan gondolatébresztő eszmefuttatás... :) )
Én baba termékről beszéltem, mint márkáról.
És szerintem inkább ne fürdesd meg addig, míg nem vettél kutyasampont. A jó minőségű termékek nem arról híresek, h kilométerekről érezni az illatukat, mivel illatanyagmentesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!