Ezek a tünetek feltétlen betegség jelei lehetnek?
Még mielőtt leordítanátok a hajam, vittem, viszem és vinni is fogom dokihoz. Csakhogy, amíg gyógyszert szed, addig nem tudnak tőle vért venni. Szóval!
4 és fél hónapos kölyök, annyit eszik, amennyi az adagja, jó étvággyal, a kedve és a közérzete jó. Csakhogy. Túl sovány. Nemcsak szerintem, hanem az állatorvos szerint is. Nem csak kitapintható a bordája, hanem ki is látszik. Hiába még többet is adunk neki, akkor is. Nem férges, oltásai megvannak. A doki azt mondta, hogy laborvizsgálat kellene, mert még az is gyanús, hogy napi 6 széklete van, ami világosabb, mint a normál és puhább, mint a normál, vagy épp hasmenés. Ha nem, akkor is nagyon laza. Épp hogy kolbász, ha egyáltalán. Mivel ivartalanítva volt és begyulladt a sebe, mert allergiás arra az anyagra, amivel összevarrták, ezért antibiotikumot szed és addig nem vesz tőle vért. De addig is. Szerintetek ez tényleg tutira valami betegség jele, vagy.... reménykedhetek, hogy hátha mégsem??? Jövő héten fogy el a gyógyszere és akkor fogom elvinni a dokihoz, hogy vért vegyen tőle.
Nekem is a kaja ugrott be egyből. Volt egy táp, amiből az én kutyusom szinte semmit nem hasznosított, rengeteget kakilt tőle.
Mivel etetsz?
Oksa, leírom én itt is szívesen :D
Egyébként nekünk is sok táptól trutyisodott a kakija és néha vakarózott, utólag esett le, hogy ez allergia - Joey a csirkére allergiás és a kukorica sincs kizárva. De nagyon drága egy allergia vizsgálat, így nem csináltattuk meg.
Nekünk, ami bejött, az a Brit Care táp, bárányos-rizses, gabonamentes hypoallergén. Normális tőle a kakija, szép a szőre és megszűnt a vakarózás is :)
Csak ajánlani tudom.
Én innen rendelem, itt ingyenes a kiszállítás is:
Ismerek egy vizslát, akinek hasonló tünetei voltak. Arra jutottak legvégül az orvossal, hogy bébi korában a belében nem alakult ki megfelelően a bélflóra. Nagyon rossz helyről hozták el, az anyja nem szoptatta és kajamaradékkal ették már pár hetes korában, meg felnőtt kutyatáppal, na abból is gondolom a legolcsóbbal. Aztán rájöttek a gazdái, hogy csak száraz táppal lehet etetni, abból is kikísérletezték a legjobbat, de még így is gyakran van fosása szegénynek:(
Egyébként ezt nem tudom ajánlotta-e az orvos, sztem ártani nem ártasz vele, állatgyógyszertárakban is lehet kapni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!