Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezek a tünetek feltétlen...

Ezek a tünetek feltétlen betegség jelei lehetnek?

Figyelt kérdés

Még mielőtt leordítanátok a hajam, vittem, viszem és vinni is fogom dokihoz. Csakhogy, amíg gyógyszert szed, addig nem tudnak tőle vért venni. Szóval!

4 és fél hónapos kölyök, annyit eszik, amennyi az adagja, jó étvággyal, a kedve és a közérzete jó. Csakhogy. Túl sovány. Nemcsak szerintem, hanem az állatorvos szerint is. Nem csak kitapintható a bordája, hanem ki is látszik. Hiába még többet is adunk neki, akkor is. Nem férges, oltásai megvannak. A doki azt mondta, hogy laborvizsgálat kellene, mert még az is gyanús, hogy napi 6 széklete van, ami világosabb, mint a normál és puhább, mint a normál, vagy épp hasmenés. Ha nem, akkor is nagyon laza. Épp hogy kolbász, ha egyáltalán. Mivel ivartalanítva volt és begyulladt a sebe, mert allergiás arra az anyagra, amivel összevarrták, ezért antibiotikumot szed és addig nem vesz tőle vért. De addig is. Szerintetek ez tényleg tutira valami betegség jele, vagy.... reménykedhetek, hogy hátha mégsem??? Jövő héten fogy el a gyógyszere és akkor fogom elvinni a dokihoz, hogy vért vegyen tőle.

2012. jún. 1. 17:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ezzel nem azt mondtam, hogy ellesd. Csak elmondtam a személyes tapasztalataimat. Én sem tettem volna ha nem tk-s, tenyészszemlés kutyáról beszélünk.
2012. jún. 2. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!