Ez nagy testű kutya lesz?
Figyelt kérdés
Nem tudom mennyi idős lehet, de még kicsi.
Ismerősöm akarja nekem adni, de nem tudom hogy mekkora lesz meg ilyesmi.
Milyen fajta keverék kb?
2012. júl. 24. 08:39
1/6 anonim válasza:
Szerintem olyan közepes-nagy testű lesz. Nem tudom milyen fajta, mert nem látni a fejét. Felülről kicsit bernáthegyi beütése van.
2/6 anonim válasza:
Szerintem is közepes méretű lesz..nagyon cuki.. szemből nem tudsz feltenni fotót? Nekem még a huskyra is hasonlít kicsit így felülnézetből.
3/6 anonim válasza:
ejj de "gyönyörű" helyen tartják,remélem az oltásai azért megvannak mert ilyen mocsokban kitudja miket szedhet össze. Hány hetes?
4/6 anonim válasza:
Szerintem német juhász méretű lesz kb. Amúgy ezen a képen puffadtnak tűnik a hasa, szerintem férges. Remélem nem fizetsz majd érte, és csak ajándékba kapod. Ha elhozod azonnal menj vele állatorvoshoz, hogy beoltsa és kapjon féreghajtót. Ha azt mondják, hogy be van oltva, akkor a kutyával adnak oltási könyvet. Ha az nincs, akkor ne higgy nekik, nincs a kutya beoltva.
5/6 anonim válasza:
Nekem is az volt az első gondolatom, hogy férges lehet szegény, ahogy a hasát nézem. Első utad az állatorvoshoz vezessen vele, ő koráról, állapotáról is többet fog tudni mondani és megkezdheti az oltási sorozatot, féreghajtást, stb.Jó kutyázát!
6/6 anonim válasza:
husky vagy alaszkai malamut keverék, és husky méretű, vagy kicsit kisebb lesz. szép kutya lesz de tényleg férgesnek tűnik, szóval fogadd meg az előttem szólók tanácsait
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!