Hogy tudom megtanítani a kutyámnak ezt a 2 dolgot?
Figyelt kérdés
A kölyök kutyánk sajnos eszi a saját kakiját hogy tudnám leszoktatni róla? Hogy lehet megtanítani azt hogy egy helyre kakiljon?2012. júl. 17. 23:07
1/6 anonim válasza:
A kutyákat kis túlzással lehetetlen megtanítani, hogy egy helyre kakiljanak, mivel nem macskák. A kaki evésnek több oka is lehet, de kölyökkutyáknál nem ritka, általában kinövik, anélkül, hogy leszoktatnád. Az én kutyámnak anno azért mindig mondtam, hogy "fújj, nem szabad!" és el is húztam onnan a grabancánál fogva (ott ahol az anyukájuk is megfogja).
2/6 anonim válasza:
Az egy helyre piszkolást már az első naptól kell elkezdeni. csak úgy lehet megoldani, hogy nincs kint szabadon a kutya. Amikor kiviszik, mindig egy helyre kell kivinni és ott tartani, amíg nem végzi el a dolgát. Addig semmi mászka, meg játék. Szoktak ott is hagyni némi végterméket, hogy legyen szaginger .
3/6 anonim válasza:
A kakievésről leszoktatni nagyon nehéz, minél előbb be kell vésni a "fúj" jelentését. Meg lehet próbálni, hogy ilyenkor picit(!) megcibálod a bőrt a tarkóján. Inkább legyen határozott, mint fájdalmas! Az egy helyre ürítést pedig csak úgy lehet, ha nagyon megdicséred, amikor véletlen eltalálja a számodra kedvező helyet. Ha téved, akkor se büntesd, mert az meg a kakievést erősítheti.
4/6 anonim válasza:
Egy kutya sétáltatása megkerülhetetlen!
Jól gondolom hogy szobakutyáról beszélünk?
5/6 anonim válasza:
ma 01:55
Miből gondolod, hogy szobakutya? Általában kinti kutyáknál merül fel az egy helyre piszkolás igénye.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Nem szobakutya én szobakutyát semmi pénzért nem tartanék, csak nem jó hogy minden este keresni kell hogy honnan szedjem össze, egyszerűbb lenne 1 helyről.
2012. júl. 19. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!