Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért van a legtöbb embernek...

Miért van a legtöbb embernek kan kutyája?

Figyelt kérdés
Mindenki a kant ajánlja, mert nem tüzel. Dehát ivartalanítás! Erről ők nem hallottak? Nem akarok kiskutyákat, akkor meg minek tüzeljen és álljon fenn a veszély, hogy daganatos lesz? Bárkinek mondom,h szuka a kutyám, rögtön ez a reakció: "ú, az gáz, mert tüzel".
2009. júl. 12. 18:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

Nekem eddig mindig kan kutyáim (4) voltak és ezután is az lesz. A mostani ivartalanítva van és a következő is lesz.

Egyszerüen azért mert a kanokat szeretem. És a mostani kutyámnál bújósabb, ragaszkodóbb kutya kevés van.

2009. júl. 26. 09:42
 12/16 anonim ***** válasza:
80%

Nekem véletlenül van kan kutyám, mentett jószág, nem érdekelt, milyen a neme.

A nőstény cicámat ivartalaníttattam, de te meg arra nem gondoltál, hogy nem mindenki akarja alávetni a kutyáját egy ilyen műtétnek?

Most ezért meg fognak kövezni, de 1. a kutyát be lehet zárni az ivarzás alatt

2. az ivartalanítás egy nagyon komoly, altatásban végzett műtét a szukáknál

3. drága, és nem mindenki engedheti meg magának

Tudom, aki nem keres bruttó 300.000 ft-t havonta, az már ne is tartson kutyát-macskát a felmerülő költségek miatt, amúgy is rongy ember és állatkínzó, aki nem ivartalanít...

NEkünk volt egy roti szukánk, egyszer ellett (kennelben, törzskönyves kölyköket) nem volt ivartalanítva, és nem volt daganatos, végelgyengülésben pusztult el. Daganatos nem csak a nem ivartalanított lesz, ezzel azért tisztában kellene lenni. Lassan ha nincs ivartalanítva a kutyád, már ne is vidd sétálni mert meglincselnek...

2009. júl. 26. 12:15
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem jelenleg két ivartalanított 8hónapos keverék kanom van. hozzám a kan kutya közelebb áll, de az előző kutyánk szuka volt. Ő születetten meddő volt,tehát nem volt ivartalanítva,mivel nem is tüzelt sose. Nekem amúgy ha kutyáról van szó,lényegében a neme mindegy,mivel "ivartalanítás-mániás" vagyok,így nincs gond a stökéssel,tüzeléssel:)
2009. júl. 26. 16:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs több embernek kan kutyája, mint szuka. A szuka tüzel, a kan meg verekszik és szökik, mindkettőre az ivartalanítás a megoldás.
2009. júl. 26. 16:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem szuka kutyája van sokkal több embernek .. az kutyás ismeröseim legalább 80%ának szuka kutyája van. Elvétve van 1-1 ivaros vagy ivartalan kan.
2009. júl. 27. 09:35
 16/16 A kérdező kommentje:
12:15, az hogy az ivartalanítás komoly műtét, az igaz. DE megelőzhető vele nagyon sok későbbi egészségügyi probléma is, nem beszélve a tüzelés kellemetlenségeiről..
2009. júl. 27. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!