Miért van a legtöbb embernek kan kutyája?
Figyelt kérdés
Mindenki a kant ajánlja, mert nem tüzel. Dehát ivartalanítás! Erről ők nem hallottak? Nem akarok kiskutyákat, akkor meg minek tüzeljen és álljon fenn a veszély, hogy daganatos lesz? Bárkinek mondom,h szuka a kutyám, rögtön ez a reakció: "ú, az gáz, mert tüzel".2009. júl. 12. 18:05
1/16 anonim válasza:
Nekem azért van kan kutyám, mert sokkal szebb kiállású, mint a nőstény és sokkal ragaszkodóbb.
2/16 anonim válasza:
Nekem szukám van, mert sokkal bújósabb, nem szökik, és a dominancia probléma is sokkal ritkább a szukáknál.
3/16 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az első válaszolóval.
4/16 A kérdező kommentje:
Igazából nem az volt a kérdésem, h melyik nem miért jobb... hanem miért képzelik az emberek, h nem kell ivartalanítani a kutyájukat (szukát)? Menhelyre ha bekerülnek, alap az ivartalanítás, tenyészteni csak a tenyésztőknek kéne. Ergo a tüzeléstől a többi ebtartó megszabadulna.
2009. júl. 12. 22:07
5/16 anonim válasza:
Már ne is haragudj,de a kérdés így szól:
"Miért van a legtöbb embernek kan kutyája?"
6/16 A kérdező kommentje:
igen, "miért?", nem pedig: "neked milyen van?". Köszi
2009. júl. 13. 09:19
7/16 anonim válasza:
igen,és mindenki arra válaszolt:
"Nekem azért van kan kutyám, mert sokkal szebb kiállású, mint a nőstény és sokkal ragaszkodóbb."
"Nekem szukám van, mert sokkal bújósabb, nem szökik, és a dominancia probléma is sokkal ritkább a szukáknál."
"Teljesen egyetértek az első válaszolóval."
Nos,én úgy gondolom,mindenki úgy válaszolt,hogy kinek miért van kan/szuka kutyája.
8/16 anonim válasza:
Azért mert sokaknak gondolom nincs rá pénzük, így inkább kant választanak, meg hát valaki nem is tud róla,hogy van ilyen beavatkozás szuka kutyáknál ez inkább idős emberekre vonatkozik. Viszont az első válaszoló nagy hülyeséget mondott, épp fordítva van a szuka kutyák sokkal ragaszkodóbbak, kezelhetőbbek mint a kan kutyák. Ezt szerintem mindenki tudja.
9/16 anonim válasza:
Mint első válaszoló nem mondtam hülyeséget. Harminc év tapasztalatával osztottam meg a véleményemet, volt szuka kutyám is, kan kutyám is, jelenleg is kan kutyám van, aki már idősebb kutya. De ha elmegy és újra lesz kutyám, ismételten kan kutyát vennék. És pont a kérdező adja meg a választ a kérdésével, miért van a legtöbb embernek kan kutyája? Ezek szerint a többség hasonlóképpen gondolja mint én. A szuka kutyát is szerettem, de össze sem lehet hasonlítani a kannal. De egyébként ez olyan, hogy aki szuka kutyánál tapasztalt jó dolgokat, az biztos azt fog tartani. És aki nem, az pedig biztos nem a tüzelés miatt dönt a kan mellett, legalábbis én nem amiatt döntöttem.
10/16 A kérdező kommentje:
12:13, ilyen válaszra voltam kíváncsi,csak kérdésbe nem akartam kifejteni. A kérdés idehozza a kan kutyás embereket, és az alkérdésben látják a pontos kérdést és válaszolnak, hogy miért nem elterjedt az ivartalanítás.
2009. júl. 13. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!