Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szuka vagy kan kutyát javasoltok?

Szuka vagy kan kutyát javasoltok?

Figyelt kérdés
Mik a nemek előnyei és hátrányai?
2009. júl. 12. 16:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
a kan kutya azért jobb mert ha nemakarod kasztráltatni és elszökik akk néhány hónapon belül nemlesz kiskutya de ennyi az előnye
2009. júl. 12. 16:50
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
A szuka könnyebben kezelhető, nem annyira domináns és nem pisil össze mindent (bár a kerten belül a kan kutyámmal sincs ilyen gond), a kan viszont nem tüzel. A következő kutyám biztosan szuka lesz, a kan kutyámmal időnként meg kell küzdeni a falkavezér szerepéért, neked is szukát javasolok.
2009. júl. 12. 16:51
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Én is a szukát javaslom.Sokkal nyugodtabbak,mint a kanok.A kankutyák állandóan rohangálnak a tüzelő szukák után,ha nagytestű még el is ránthat. A szukákra csak akkor kell jobban vigyázni sétáltatás közben,amikor tüzelnek.Akár fiú,akár lány, ivartalanítás után mindkettő nyugodtabb lesz.
2009. júl. 12. 17:06
 4/11 anonim ***** válasza:
47%
Mindenféle képpen csak kant! ha meg akarod tartni az egyedi tulajdonságait,akkor egy tüzelő azonos fajtáju kutyával megteheted!!!!!!!!!
2009. júl. 12. 17:35
 5/11 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem is kant vegyél! Egy hátránya van az pedig az, hogy bejelöli a területét! A szuka amikor tüzel képes elcsavarogni ha nincs melette egy kan kutyus! ( TAPASZTALAKBÓL mondom!)
2009. júl. 12. 18:02
 6/11 anonim ***** válasza:
28%

Látom, hogy mindenkit lepontozol! Vegyél olyant, amilyent akarsz; aztán majd rájössz...

(Én egyébként kant vennék!)

2009. júl. 12. 18:11
 7/11 A kérdező kommentje:
Ja én nem pontoztam ezt aszem benézted....
2009. júl. 12. 19:28
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én szukát javaslok. Sokkal jobban viselkednek ez tapasztalat. És létezik olyan, hogy ivartalanítás!!!
2009. júl. 12. 20:57
 9/11 anonim ***** válasza:
kankutyát v szukát...tök mindegy mindkettő jóbarátodlesz de az idaz ha a szuka tüzel kicsit agresszívvá válhat v elcsavaroghat de a kankutya is elcsavarog ha felál neki XD
2009. júl. 13. 08:47
 10/11 anonim ***** válasza:
MÁR FELTALÁLTÁK AZ IVARTALANÍTÁST!!!! AKKOR NE GYERTEK MÁR A TÜZELÉS HÁTRÁNYAIVAL!!! hihetetlen pfff...
2009. júl. 13. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!