Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyek a legjobb házőrző kutyák?

Melyek a legjobb házőrző kutyák?

Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 23:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
74%

Roti,Mali,Németdog,Németjuhász,Kuvasz,KÁJ,Kaukázusi,Dobi,Komondor,Kangal

ezektől nem megy be betörő az garantált!

2012. júl. 9. 23:43
 2/21 anonim ***** válasza:
90%
kuvasz
2012. júl. 9. 23:43
 3/21 anonim ***** válasza:
Meg az Óriás schnauzer. Az ilyen dobermann szőrűek elég fázósak télen, ami hátrányt jelenthet.
2012. júl. 9. 23:50
 4/21 A kérdező kommentje:
viszont nyáron "meghalnak" olyan meleg van! :S
2012. júl. 9. 23:53
 5/21 A kérdező kommentje:
a hosszúszőrüek*
2012. júl. 9. 23:53
 6/21 anonim ***** válasza:

Pulijaim vannak, nem vettem észre hogy problémájuk lenne.

Ha házőrző kell, akkor a dolog gyakorlati részét is kell nézni.

Hawaii-n, a Magnumban jól mutattak a dobermannok, de mikor itt -15°-ban nem tudod kicsalni a házából, mert bent remeg a hidegtől, attól ne várj házőrzést. És ez gyakorlati tapasztalat.

2012. júl. 10. 00:05
 7/21 anonim ***** válasza:
0%

dobermann

roti

német juhász

kaukázusi medveölő

Szerintem ez a 4 legjobb házőrző de biztosan a dobermann a legjobb .

2012. júl. 10. 00:22
 8/21 anonim ***** válasza:

Az én kutyám labrador-német juhász keverék, de rettentően éber, nagyon jól őrzi a házat. Itt a szomszédban német juhász lakott, az nem volt ennyire figyelmes.

Dobermann, rottweiler, a nagytestű keverékek. Amiknek nagy hangjuk van, azoktól kissé megrémül a rossz szándékú ember is.

2012. júl. 10. 07:57
 9/21 anonim ***** válasza:
Afrikai Oroszlánkutya(is).Persze egyede is válogatja,hogy melyik mennyire territoriális.Ez azért minden fajtánál így van.Láttam már gyenge Komondort is(házőrzésben) és erős területvédő ösztönnel rendelkező Magyar Vizslát is.Sőt,itt ahol lakunk,egy Leonbergi végezz tökéletes házőrző munkát.Nekem Rhodéziai Ridgeback-em van,jó munkát végez.Te mit értesz KÉRDEZŐ a jó házőrzésen?
2012. júl. 10. 09:38
 10/21 petrusi ***** válasza:
Mindenképpen az óriás illetve közép schnauzert ajánlom. Nekem közép snacijaim vannak, és borzasztóan jó házőrzők. Ha akarod, tudok róluk mesélni.
2012. júl. 10. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!