Melyik a legjobb házőrző kutya?
Amelyik ki lett képezve rá. Vannak ilyen célra tenyésztett fajták is, pl: roti, dobi, németjuhász, kuvasz, ridgeback...
De ezeknek is szükségük LENNE egy szakértő személy által vezetett kiképzésre, hogy ne agresszív legyen idegenekkel szemben, hanem őrizzen.
én most nem kutyát szeretnék venni csak megtudni melyik felel meg ilyen célra a legjobban tehát tényleg csak egy kutyanevet meg egy kis megjegyzést hogy miért
a válaszodat pedig köszönöm szépen:)
Sajnos nekem a német juhász nem vált be, mindenkit beenged. Hallottatok már ilyet? :) Kis cuki.
A másik kutyám roti, na ő aztán csak ránéz a kellemetlenkedőkre, és egy percen belül üres lesz az utca.
Komondor
megbízható,legősibb magyar fajta,télen nem fázik,mindent észre vesz,és mer is cselekedni,régen is nyájőrzésre használták,mert a nyájat az élete árán is megvédte a farkasoktól,akár neki ment egy egész falkának,ha kellett.
nagyon tudom ajánlani.
A keleti típusú pásztorkutyák.
Kau, káj, kangal, akbash, harabash, komondor, kuvasz, dél-orosz, sarplaninac, mioritic, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!