Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tényleg nem szabad Westie-t...

Tényleg nem szabad Westie-t kinn tartani? (télen-nyáron)

Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 17:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ez így van. Azért választanak emeletes házba sokan westiet, yorkit, bologneset, mert ezek úgymond szobakutyák. Egy 4 éves gyermek még kicsi ilyen döntés hozatalára. Szerintem jobb lenne ha közösen leülnétek és átbeszélnétek ezt a dolgot. A beagle az miért nem jó, vagy tacskó? Westiet azt nagyon sajnálom kintre, főleg a szőre miatt. Piszkosan fogjátok őt dokihoz vinni vagy kozmetikushoz? Az annyira égő, legalábbis én égnék, hogy úristen milyen koszos kutyája van, hol laknak, hogy van tartva ez a kutya. Lécci gondoljátok át.
2009. júl. 10. 21:43
 12/18 anonim válasza:
40%
Bocsi,hogy beleszólok csak azt szeretném írni,h nem értem miért bántok úgy a westiekkel,mintha cukorból lennének!!Nekem is Westie kiskutyám van és kint tartom!Úgyhogy sztem csak nyugodtan tartsd kint,de persze csak úgy,ha oda is kimész hozzá játszani,mert az igaz,h imádja,ha a közelében vannak és foglalkoznak vele!!A szőréről meg annyit,hogy ha 1 héten legalább 2-szer megfésülöd máris fehérebb lesz!!Ilyenkor nyáron meg többször kell fürdetni,de azzal vigyázz,h milyen samponnal!!Jah és a kertben azért okoz némi bosszúságot pl:gödröket ás,kirágja a virágot!!:D De egyszerűen nem lehet rá haragudni!!Arra figyelj,h megkapja a féreghajtót a szurikat,ne legyen bolhás és nagyszerűen el van kint is!!Az én tapasztalatom ez!!Az én kutyusomnak van egy kis kutyaháza,de nem szeret benne aludni úgyhogy felköltözött a teraszra az ajtó előtt alszik és,ha kinyitom az ajtót akkor sem jön be!!De a kutyaházába is be tudod szoktatni!!Eleinte lehet,h hisztizik,de utána hozzá szokik!!Az én westiem együtt játszik a német juhász kutyánkkal!!:D Nekem eddig nem volt semmi bajom vele,h kint van!!Sőt a kajáról meg annyit,hogy azt eszi amit mi sokkal jobban szereti,mint a kutyakaját!!Nem az a lényeg,h kint vagy bent van,hanem hogy sok szeretetet kapjon!!:)Szerintem ez a fontos,úgyhogy ha westiet szeretnél csak nyugodtan!!!
2009. aug. 7. 19:09
 13/18 anonim válasza:
A miénk is kint van és semmi baja, én úgy veszem észre h a hideget jobban szereti, legalábbis a havat imádja :)
2009. aug. 26. 13:49
 14/18 anonim válasza:
Jujjj,de jó,hogy írtál,mert az én westiemnek most lesz az első tele és pont akartam kérdezni,hogy hogyan bírja!!Igazából jó meleg a házikója,még anyukám régi bundáját is megkapta,szal nem lehet oka panaszra!!:D Szóval akkor azt mondod,hogy szereti a telet??!!!Ennek örülök!:)
2009. aug. 28. 14:42
 15/18 anonim ***** válasza:

Jajj kedves kérdező ne dőlj be ezeknek a WESTIET NEM LEHET KINN TARTANI VÁLaszoloknak..

mert igeni LEHET !!!!!!!!!!!

nem fázik mert akkora bundája van. ezért ősszel ne nyírasd le a westiedet mert akkor télre szép nagy bundája lesz és tavasszal vihgeted kutyakozmetikába. enyém is kinn van és imádja havat, futkározni a hóban....

de ha lenyíratod télre vannak nagyon meleg kutyaruhák... de ezt inkább nem.. enyém is kinn van és remekul érzi magát már pedig westiet ben ntartani inkább hulyeség mert nagy teret igényel hisz terrier és nem elég párszor kivinni hanem udvaron iskell lennie. inkább családi házakba ajánlom a westiet. nekünk is kin va :)

2010. márc. 2. 10:18
 16/18 anonim ***** válasza:

és az első válaszolot kicsit Lenyomom mert a westie nem szobakutya! lehet hogy ezzel önkre teszem a bizniszed de a westie azért volt kitenyésztve mert skóciában patkányvadászatra használták. És mondhatom hogy nem koptak el az ösztönei!!!

remek szaglása van ehhez. és vadászni is lehet vele járni mert vadászkutya! gyors,szívosnak is mondhatom mert a hideg ellen is ellen ál!!

jó választás hiid el

2010. márc. 2. 10:24
 17/18 anonim válasza:

Nyugodtan tartsd kint,én is majd ott szeretném!

Csak szigetelt kutyaházat vegyetek neki mert télen az jobb!

Ha bent tartanád a házban akkor alergiás lenne sok mindenre!Meg az ásási ösztön benne van és ez a házban idegesítene!Neki sokkal jobb kint!

2011. nov. 11. 18:55
 18/18 Laura456 válasza:
Istenem,minek neked a Westie,ha nem tudsz normális körülményt nyújtani neki,válassz egy sokkal szívósabb kutyát,nekem is két kutyusom van egy Westie aki a házban van és tényleg nagyon ember központú ,nem is hagyjuk egyedül sosem,van egy Labradorunk aki ugyan olyan aranyos kedves és barátságos és kint tartható,de nála is fontos a figyelem a gondoskodás a játék,csak úgy kérj/vegyél kutyát ha a napi minimum 1-2 órát vele tudod tölteni!!
2012. jan. 25. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!