Tényleg nem szabad Westie-t kinn tartani? (télen-nyáron)
Nem.
Régen persze nem szobakutyának volt tenyésztve, de mára annak minősül, így nem olyan erős az immunrendszere, h alkalmas legyen kinn tartásra. Ki be járás ok, de csak kinn nem.
Mellesleg annyira ember központú, h szenvedés lenne neki kizárva a kertbe, miközben hallja a házból a család hangjait. :(
A házi macska nincs nemesítve.
És miért kell westiet venni, ha már kert miért nem lehet egy nagyobb ellen álóbb kutyát venni?
Vagy egy olyat, ami nem ennyire emberközpontú.
Így felelőtlenség kutyát venni, ne haragudj a legtöbb kutya ilyen úton kerül menhelyre. Ha nem kapnak elég figyelmet és szeretetet alul szocializáltak lesznek, félénkek vagy harapósak. :/
Épp ez az...
Miért neked westie, ha nem tudsz róla normálisan gondoskodni???
Szerintem nem lesz egy pár kilós kiskutyának kellemes kint élni, főleg télen.
Amúgy meg ő szobakutya, öleb, luxuskutya....Mi kell még, hogy megértsd, neki bent a helye??... Olyan kutya kellene neked, amelyik jól bírja a hideget és nem ölebként van számon tartva!
Remélem azért találtok jó megoldást!!!
:)
akkor viszont figyelni kell rá,hogy ne legyen vemhes,ha lányt vesztek..
egyébként hogy lesz pénzetek az esetlges allergia kikezelésére?
amúgy ha nem megfelelő a körülmény egy kutya tartására,akkor nem kell kutyát tartnai,ezzel csak enki teszel rorsszat,vagy lehet más fajtát választani..
Igen az egyik válaszoló nagyon helyesen írta neked az allergiát.
A nem megfelelően etetett,gondozott(főkként a szőrére vonatkozóan),ápolt westiek nagyon hajlamosak az allergiára.
És én is egyetértek az előttem írokkal.hogy westie nem kinti kutya.
Azt,hogy a kuyta milétéről egy 4éves gyerek döntt egyszerűen felelőtlenségnek tartom.Okés hogy kicsi és hogy kutyustszeretne de akkor is.
Nekem is westiem van,visszatérve a kinttléthez: de én semmiféleképeen nem tartanám kinnt,semmi pénzért.
Hiszen ha lemegyünk és kicsit sáros lesz a mancsa egyenesen a fürdőbe megy hogy mossuk meg neki.
A westie egyértelműen nem kinti kutya.
Szerintem ezt alaposan beszéld meg a szüleiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!