A közép schnauzert lehetne kint tartani az udvaron télen-nyáron? Vagy inkább benti kutya?
Persze, szigetelt házra gondoltam.
De ahogy irod,ez nevelés szoktatás kérdése. Például nekem beagle-m van, és ezt a fajtát is sokan tartják hézban, de én udvaron tartom, és nem fázik télen, szigetelt kutyaháza van. :)
De azért én pont ilyen kutyust választottam, hogy az udvaron lehessen tartani, nehogy megfázzon. Eleinte angol bulldogot akartam, de az benti kutya, rövid szőre miatt fázna, és igy lemondtam róla. Aztán a szomszédom meg vett egyet, és kint tartják. Megdöbbentő, nem? :-O
Első válaszoló vagyok. :) Igen, érdekes, de én is ismerek olyant, akinek 3 angol bulldogja van, és a kutyák a lábukat még csak a házba be sem tehetik, még is jól el vannak kint, semmi bajuk sincs. Van egy jól szigetelt nagy kutyaházikójuk, kiskoruk óta kint vannak télen-nyáron. Ugyanígy a szomszédunk is egy westiet és egy beaglet tart a kertben. Szerintem a legtöbb kutyafajtát lehet kint tartani az udvaron, mindenkinek saját dolga, hogy beengedi-e a kutyát a házba vagy sem.
Mikor lesz meg a snaci kiskutya? Vagy más fajta mellett döntöttél inkább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!