Melyik kutya alkalmasabb a házőrzésre, ír farkas kutya vagy pedig német dog?
Figyelt kérdés
csak ez a két kutya jöhet szóba, itt a gyerekek döntöttek!2012. júl. 5. 16:07
11/16 anonim válasza:
nekünk dogunk van,és amikor az egyik munkatársam bejött egyböl nekiment és feldöntötte.persze kivolt téve az ajtóra h "vigyázz a kutya harap" de elsimitottuk az ügyet mert szerencsére kint voltam és gyorsan leszettem róla. Remek házörző a dogunk. és a fajtáról is elmondthatom 80 % ban h jó házörző kutya.
12/16 anonim válasza:
A szomszédunknak Dogja van ! és nembírja elviselni az idegeneket . egyszerűen az emberek a ház elött nemmernek elmenni. A dog nagyon jó őrkutya az biztos.
13/16 anonim válasza:
Aki találkozott már ír farkassal annak eszébe sem jut az, hogy alkalmas lenne házőrzésre. Az egyik legsületlenebb, legjámborabb, legjobb fej kutyafajta egyébként.
Mi alapján döntöttetek-e két fajta mellett? Képek?
14/16 anonim válasza:
Szerintem alapvetően manapság már egyik fajta sem alkalmas, bár biztos vannak olyan egyedek, amelyek őriznek, de ez már alig-alig jellemző.
15/16 anonim válasza:
Az Ír farkas kutya egyáltalán nem jó házőrző. A Német dog viszont igen abból is inkább a kanok. De ha télen kint akarjátok tartani akkor hűszigetelt helység kell a számára.
16/16 A kérdező kommentje:
köszönök szépen minden választ !
2012. júl. 5. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!