Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen spot on-t ajánlotok?

Milyen spot on-t ajánlotok?

Figyelt kérdés

Frontline, Advantix, Fypryst, Biospotix

Ezek a jobbak, nem? Ezek közül melyik a legolcsóbb?

2012. júl. 5. 15:33
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja meg az Exspot.
2012. júl. 5. 15:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Mi expotot használunk. Sokan dicsérik de valaki nem. Szerintem is jó és ha jól tudom ez a legolcsóbb ezek közül.Ha jól emlékszem 1100ft volt és 5db 1ml-es csepegtető van benne.

A Frontline is jó azt is sokan használják, bár kaptam olyan véleményt hogy az expot ezerszer jobb.

2012. júl. 5. 16:24
 3/7 VBeata81 ***** válasza:
Advantix a legjobb, és a legdrágább. Mi most Exspotot használunk, nekünk bevált, de van, aki kullancsot talál mellette a kutyában. Frontline, Biospotix nem jó, Frypristot nem tudom.
2012. júl. 5. 16:54
 4/7 Maxitabi ***** válasza:

Minden kutyának más jön be.. A hatóanyagok azért közel hasonlóak, de van állat, amelyik pl allergiás lesz vmelyik hatóanyagra és nem egyformán véd rajtuk sem.

Tehát:ki kell próbálni!

Nekünk pl nem jött be a frontline, rengeteg kullancs volt benne. Áttértünk a scalibor övre és sokkal kevesebbet találtunk, kutya sem vakarózott.

Zárójelben tenném hozzá, hogy ennyi vegyi anyag nem tesz jót az állatoknak hosszú távon, szünetet kell tartani, ill. természetes védekezés is van (fokhagymapor-belcando, kókuszreszelék- ezek kullancs ellen jók csak)

2012. júl. 5. 17:13
 5/7 anonim ***** válasza:

A felsoroltak közül eddig Frontline-t és Biospot-ont használtunk.

A Frontline egy kalap sz*r. Több kullancs is belemászott a becsepegtetés után (előtte,utána pedig sose volt) és ezt nem egy gazdától hallottam a környezetemben.

Most Biospot-on van rajta. Meg vagyok vele elégedve. Olcsó, jó. Én kutyámnak egy ampulla kell amit 400 forintért veszek. Tökéletes :)

2012. júl. 5. 17:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi exspotot használtunk, jól bevált. Nagyon kullancsos területen élünk, és egy darab kullancs nem volt bennük azóta. Bár most áttértünk a kiltix nyakörvre, egyelőre ez is jónak tűnik (és olcsóbb).
2012. júl. 7. 11:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! És ezekkel lehet úszni?
2012. júl. 7. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!