Társasházba milyen kutyafajtát ajánlotok? (jellemzően kis mozgásigényű és nem szőrhullatós fajták előnyben!
Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 21:55
1/10 anonim válasza:
Én a westie-t ajánlanám, tesóméknak is az van és nem hullajtja a szőrét és nincs szüksége sok mozgásra!:)
2/10 anonim válasza:
Terrierek kizárva (tehát westie is)
De a kis mozgásigény nem egyenlő a nullával, tehát a napi 4-3 séta és rendszeres testi-agyi foglalkozás elengedhetetlen.
Társasági kutyák közt nézelődj pl. bichon, lhasa apso, mopsz...
3/10 anonim válasza:
A mopsz az egyik legjobban vedlő fajta...
4/10 anonim válasza:
shih-tzu
de neki is kell a 1,5óra séta,mozgás +játék
6/10 anonim válasza:
a westie az terrier és a terrierre jellemző az örökmozgóság! Én egy angolbulldogot ajánlanék neked! egész nap alszik :D
7/10 anonim válasza:
amúgy csak azért hogy legyen kutyád inkább ne legyen! egy kutyával törődni kell! sétáltatni, nevelni, tanítani, szocializálni.. :) ha így álsz hozzá h kis mozgásigény akkor ne legyen kutyád!
8/10 anonim válasza:
Miért ne legyen így kutyája?
Azért nagy különbség van egy francia bulldog és egy vizsla mozgásigénye között.
9/10 anonim válasza:
Uszkárnak egyáltalán nem hullik a szőre,és velem 14 évig élt panelban,boldogan.
10/10 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszaitokat!egyebkent a kis mozgasigenyt azert kerdztem,mert itt a Ti velemenyeiteket es tapasztalataitokat olvashatom,nem a szakkonyvek szaraz leirasait!
2012. jún. 30. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!