Nyugodt, kisebb mozgásigényű fajták?
egész nap kinnt van ,nagy telken,hétköznap napi 40 percem-1 órám lenne rá plusz kicsi séta,hétvégén letudnám mozgatni hoszabb sétán plusz több időm lenne rá.
én bouvier des fandresra gondoltam,szerintetek?
esetleg más ilyen nyugodt kutyák?
első válaszoló vagyok
De ha neked maga ez a küllem tetszik mint a Bouiver des fandres akkor én tdnám neked ajánlani a Lányszőrű búzaszínű terrier [link]
Ez kis testű bár ennek sem tudok igazán tenyészetét és mivel terrier napi 2-3 óra mozgás kell neki.
bouvier tenyésztő van 4.
általában nyugodt fajtának írják.
:D:D:D
ja, ja... a kaukázusi nagyon nyugodt kutya...:D
lehet vele viháncolni a réten, labdázni az utcán,...:D:D:D:D
ráadásul a mozgásigénye is rohadt nagy, csak itthon ez senkinek nem tűnik fel, mert a legtöbb nagytestű pásztorkutya egész életére egy kertbe van zárva...
én is a mopsz/francia buldog/angol buldog közül választanék...
esetlen menhelyen kérdezz körbe, van-e ilyen jellemű kutyájuk (tuti, hogy van), mert az én egyik talált kutyám pl. pont ilyen. (de ő már foglalt;):))
ja bocsi, most olvasom, hogy kinti kutya lenne.
Error.
Fent említett kutyák társasági kutyák, nem kertbe valók.:(
esetleg a Leonbergi... egy kedves, óriási mackó... látszólag házőrzésre is jó, gyakorlatilag egy macska is hatékonyabban őrzi a házat, mint ő:D
na vele már lehet önfeledten fogócskázni...:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!