Ez jó étrend a kutyáimnak? (Német Dog)
Igen jó.Habár nekem utoljára a Nápolyi masztif volt a nagytestű kutyám.
Habár én a tápot mindig összekeverem konzervvel,úgy garantáltan elfogy,a kutyák nem szeretik a szárazat.Ha pedig így teszel kihagyhatod a délutánit is.
Oh dehogyisnem főleg nyáron.Van aki szereti a brassóit,ha igen miért?:)
Nekem ahány kutyám volt egyik sem eszegette simán a s záraz tápot.Lehet önteni hozzá tejet vagy moslékot is.EGy kutyának igen is kell a moslék.
Fúj moslék a kutyának?! Mi az disznó? Bár azokat sem etetik már moslékkel rendesebb helyen! Én téged etetnélek moslékkel!
Amúgy ez az étrend így jó de mennyi idősek a kutyák, hogy naponta 3x eteted őket?
Elég primitív reakció,várható volt.
Nyílván városi vagy!?
Talán kutyakiképzőként többet tudok,mint te.A kutya semminél jobban nem szereti a moslékot.
Akkor elnézést kérek a gyanúsításért.Habár ez a "veled etetnék moslékot"kijelentés továbbra is méltán tükrözi értelmi szintedet.De azért ostobaságokat ne írj,attól,hogy van valakinek kutyája az nem azt jelenti,hogy ért is mindenhez ami vele kapcsolatos.
Ha valakinek autója van nem lesz tőle autóversenyző avagy mérnök.
Hasznosítható tápanyag>>>ettől lesz erős és energikus és jó csontozatú igaz?:D
Hát valamivel el kell adni a tápot is.Bevallom őszintén egy ideig én is így voltam vele,aztán rájöttem ba*omság az egész(ezt talán 30 év tapasztalatából kijelenthetem.)Kevesen tudják,hogy mennyire nem helytálló,hogy csak tápot semmi mást---sőt.Dehát a Pedigree és egyéb multik reklámjainak köszönhetően nem is csoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!