BARF VS Tápok? Melyiket alkalmazod?
Azt szeretném megtudni, te hogyan eteted a kutyád, mik a tapasztalataid?
Arra gondoltam, hogy kipróbálom a BARF étrendet a kutyámnál a táp mellett, de nem tudom, hogy a táp és a BARF keverése jó dolog-e, van-e értelme, vagy választanom kell, hogy táp, vagy BARF?
Jelenleg a kutyám Taste of the Wild-ot eszik, ami mellé egyébként is egy héten kb. 2-3x kap valami csontot, vagy húsos csontot (pl. farhát).
Vagy szerinted maradjak a tápnál és mellé pluszban adjak néha csontot?
vagy az egyik, vagy a másik, de ne váltogasd, mert a kutya gyomra nem tolerálja a hirtelen étrendváltozásokat.
én amúgy barfos vagyok, meg a kutyáim is :)
A mostani csontokat én is főve adom oda neki.
Pont az általad aggódott dolgok miatt félek én is ettől az étrendtől, nem merem nyersen odaadni neki, ki tudja, hogy ahonnan jön az állat, milyen körülmények között volt tartva, és milyen betegségek lappanganak benne...
Amióta láttam a Food Inc. című dokumentumfilmet, egyenesen rettegek... :(
Nem váltogatom, jelenleg a fent említett tápot eszik a kutyám, és néha kap csontot ropogtatnivaló gyanánt. :)
Egyébként nem váltogatnám, inkább keverném a kettőt, váltogatni nem látom értelmét. Viszont a kicsit ez is, kicsit az is, nem tudom, értelmes-e.. :D
Amúgy a gabonafélét tápban sem adok a kutyának, szerintem nem jó neki.
A hőkezelt húst? Azt sehol. A nyers húst veszem piacon és én hőkezelem. :-)
A gabona jó a kutyának. A legjobb a roppantott zab, csak kell hozzá terménydaráló. A zabot pedig megveszed bárhol. Én mondjuk inkább rízst adok, mert egyszerűbb. Néha búza vagy kukoricadara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!