BARF VS Tápok? Melyiket alkalmazod?
Azt szeretném megtudni, te hogyan eteted a kutyád, mik a tapasztalataid?
Arra gondoltam, hogy kipróbálom a BARF étrendet a kutyámnál a táp mellett, de nem tudom, hogy a táp és a BARF keverése jó dolog-e, van-e értelme, vagy választanom kell, hogy táp, vagy BARF?
Jelenleg a kutyám Taste of the Wild-ot eszik, ami mellé egyébként is egy héten kb. 2-3x kap valami csontot, vagy húsos csontot (pl. farhát).
Vagy szerinted maradjak a tápnál és mellé pluszban adjak néha csontot?
Én BARF étrenddel etetek nyers húst... a húst simán embernek valót veszek vagy pl vad nyesedéket és hasonlókat ebből 1 kg kb 200 forint a hőkezelés 1 hét fagyasztás majd felolvasztom és aznap etetem
A barfba nem lehet csak úgy belevágni, alaposan olvass után a németeknél és svédeknél nagy hagyománya van ha nem beszéled a nyelvet a fordító programok tűrhetőek és a lényeg érthető
ez egy magyar BARF os fórum (szerintem olvad végig az elejétől, nagyon sok tenyésztő etet a barf alapján):
Én néha adok tápot ha nincs időm vagy elfelejtem kiolvasztani a húst
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!