Kolozs Rozália kérdése:
Egy éves csivava kutyusomnak nagyon hullik a szőre. MIT TEHETEK ELLENE?
Figyelt kérdés
2012. máj. 5. 06:30
1/7 anonim válasza:
Nem lehet hogy vedlik? Az én kutyám is most vedlik, látnád azt a szőrrengeteget :D
4/7 anonim válasza:
Ha nem csak rendes vedlés, hanem tényleg nagyon sok kihullik (mit tudom én rühes), akkor vidd állatorvoshoz. Azzal kéne kezdeni, nem azzal, hogy kérdezel itt.
5/7 anonim válasza:
A rövid szőrűeknek amúgy is sokkal jobban hullik a szőre, előző csivink 15 évesen pusztult el, azután az egy kiskutya után mennyit kellett takarítanom, hogy a rendmániás mostohaanyám ne szúrja ki a kutyaszőrt évekig...
Sajna nem sok mindent tudsz tenni, esetleg a Furminator, napi kefélés...
Pont ezért lett a másik kutyám hosszú szőrű csivi.
6/7 anonim válasza:
Szőr kikefélése, szőrtápláló vitaminok, halolaj capsula, dermoscent spot on, rengeteg készítmény van rá. Ha kopasz foltok is vannak, vagy piros, sebes a bőre, esetleg vakaródzik, akkor állatorvos.
7/7 anonim válasza:
A furminátort tudom én is ajánlani, és ha nem a gyártótól veszed, hanem vateráról, akkor feleannyiért is hozzájuthatsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!