Hosszűszőrű csivava kutyusnak nagyon hullik a szőre? Van olyan gyógyszer vagy por amitől nem?
Igazuk van azoknak, akik azt írták, hogy inkább ne tarts kutyát, ha zavar a szőr. Vagy legalábbis ne hosszúszőrűt...
Én még nem hallottam ilyen cuccról, ami csökkentené a vedlést, de ha lenne sem adnék a kutyámnak. A vedlés egy természetes folyamat, ezek a szerek viszont mind mesterségesen előállított szemetek.
Gondolom Te sem akarnád, hogy a kutya egészségének a rovására menjen.
Vannak olyan fajták, amik nem vedlenek (pl. máltai selyemkutya, vagy yorkshire terrier, stb) de ez nem azt jelenti, hogy az ő szőrük nem cserélődik. Én naponta átfésülöm a kutyámat, és így is mindig marad szőr a kefében, de ez soha nem érdekelt.
Tudom, hogy ez a kutyatartás velejárója, és Te is inkább vedd tudomásul, és ennek fejében mérlegelj, hogy szeretnél e kutyát tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!