Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyust ajánlanátok?

Milyen kutyust ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Imádom a kutyusokat. Édesanyám végre belement, hogy lehet szó arról, hogy kutyánk legyen.

Lényegében az lenne a kérdés, hogy melyek azok a kutyafajták amely max közepes termetű, lakásban tartható, vízkedvelő. Első kutyus lenne. Egy kicsi tapasztalatom van kutyákkal (pl. nővéremét is én tanítottam szobatistaságra).

Előre köszönöm a válaszokat.

Mielőtt írnátok, hogy menhelyről fogadjunk örökbe igen, gondolkozunk rajta (sőt én jobban örülnék), de édesanyám azt kérte először érdeklődjek.

2012. júl. 3. 20:49
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat!

A cocker spániel tetszik mindkettőnknek. Utána olvasgatunk =)

A könyv meg van nővéremnek majd elkérem tőle =)

(Egyenlőre az én voksom a menhely =D)

2012. júl. 3. 21:31
 22/29 A kérdező kommentje:

A tibeti spániel nagyon édes. =)

Vele is szemeztünk.

Köszönöm a válaszokat még1* =)

2012. júl. 3. 21:33
 23/29 anonim ***** válasza:

Próbáld meg anyudat elcsábítani menhelyre ha rátaláltok az igazira biztos nem hagyná ott:))

Sok sikert a kutyázáshoz biztos jó gazdik lesztek!

2012. júl. 3. 21:39
 24/29 anonim ***** válasza:
én a cocker spánielt mondtam volna és ha még nézegettél utána és tetszik a fajta csak ajánlani tudom. Esetleg még westi,beagle,
2012. júl. 3. 21:51
 25/29 anonim ***** válasza:

shih-tzu.

kedvesek, aranyosak, nem hullik a szőrük, ha megmosdatod szaguk sincsen, igazi sétakedvelő kutyák, túrázni is lehet velük.

2012. júl. 3. 23:48
 26/29 anonim ***** válasza:
Én a vizslát ajánlom minden ráillik amit írtál, mert közepes, szeretsz sétálni stb. Lakásban is jól tartható, nagyon alkalmazkodó fajta. Lustálkodni is imádnak. A vizet meg egyenesen a az élő helyének tekinti. Első kutyának az egyik legjobb választás, mert gyorsan és könnyen tanul
2012. júl. 4. 06:06
 27/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! =) Azt hiszem sikerült meggyőznöm édeanyámat menhelyről =)
2012. júl. 4. 07:57
 28/29 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jó hír, remélem rátaláltok az igazira !:)
2012. júl. 4. 10:42
 29/29 anonim ***** válasza:
Én most vettem magamhoz egy spániel keveréket és rettenet aranyos,okos,szép és kezelhető kutyák csak dicsérni tudom,úgy mint a palotapincsit is.Kölyök kutyát szeretnél??
2012. júl. 4. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!