Milyen kutyust ajánlanátok?
Imádom a kutyusokat. Édesanyám végre belement, hogy lehet szó arról, hogy kutyánk legyen.
Lényegében az lenne a kérdés, hogy melyek azok a kutyafajták amely max közepes termetű, lakásban tartható, vízkedvelő. Első kutyus lenne. Egy kicsi tapasztalatom van kutyákkal (pl. nővéremét is én tanítottam szobatistaságra).
Előre köszönöm a válaszokat.
Mielőtt írnátok, hogy menhelyről fogadjunk örökbe igen, gondolkozunk rajta (sőt én jobban örülnék), de édesanyám azt kérte először érdeklődjek.
Azt akartam mondani, hogy menhely.. :)
Annyi közepes fajta van, inkább a neten nézz utána! :) Akkor azt javaslom, legyen rövid szőrű..:)
Mennyi időd lenne sétáltatni ?
Alapból pörgősebb vagy nyugodtabb fajtát szeretnél? :)
Ha első kutyus lesz nagyon ajánlom a kutyasulit ahol megtanítanak kezelni a kutyát és az alap dolgokat.
Hát van több fajtából is közepes méret , ilyen például a uszkár aki szerintem jó társad lehetne esetleg a beagle bár ő makacsabb fajta.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!