Milyen kutyust ajánlanátok?
Imádom a kutyusokat. Édesanyám végre belement, hogy lehet szó arról, hogy kutyánk legyen.
Lényegében az lenne a kérdés, hogy melyek azok a kutyafajták amely max közepes termetű, lakásban tartható, vízkedvelő. Első kutyus lenne. Egy kicsi tapasztalatom van kutyákkal (pl. nővéremét is én tanítottam szobatistaságra).
Előre köszönöm a válaszokat.
Mielőtt írnátok, hogy menhelyről fogadjunk örökbe igen, gondolkozunk rajta (sőt én jobban örülnék), de édesanyám azt kérte először érdeklődjek.
uszkár én is nagyon ajánlom!
Intelligens,embercentrikus tehát könnyű tanítani jó első kutyának is,és még a vizet is szeretik:)
4 méretben van : Toy,törpe,közép,és óriás
3 havonta kell nekik kozmetika és minőségi táp, érzékeny gyomrú kutyafajta.
Csak jó helyről vedd meg kennelből,tenyészetből,ilyen jófogás meg expressz,apród,vatera,teszvesz stb. oldalakat felejtsd el tele van beteges szaporított kutyákkal:)
Esetleg a közép schnauzer?
Saját tapasztalatom hogy nagyon család centrikusak imádják a gazdit és a mozgásigényük is kielégíthető de makacsnak az makacs. :)
Esetleg akkor a cocker spániel ? Ő is kb közepes termetű kutyus :)Lakásban amit írtál annyi sétával jól ellenne .
Egyébként egy jól nevelt kutyának sem okoz gondot napközben egyedül lenni.
Ajánlom Jan Fennel kutyapszichológia című könyvét olvasgatni még így vásárlás előtt :)
akkor tibeti spániel?
Nevéből hiába adódóan nem spániel fajta,igazi családi kutyák roppant jófejek:) És szépek is szerintem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!