Hyperactyve kérdése:
A kutyám nagyon rosszul van (? )
Figyelt kérdés
ma reggel 6 óta "folyamatosan" hány, öklendezik ilyen kisebb nyálkás fehér színű slejm félét. először rendeset hányt majd ilyeneket. nagyon fáradt, nem akar enni, inni. szerintetek elvigyem állatorvoshoz?
hallottam olyat is hogy lehet azért van ez mert füvet evett ez igaz? nemrég kaptam még egy oltása sincs 5 hónapos körül van és fiú. köszönöm segítségeteket előre is!
2012. júl. 1. 08:49
11/14 anonim válasza:
Ha nem iszik, ekkora kutya nagyon gyorsan kiszárad. Infúzióval tudnak segíteni ilyenkor. Plusz, ugye, megvizsgálják, hogy mi is a baja. Nem kellene az orvossal várnod.
12/14 anonim válasza:
Mi van a blökivel?
M.-H. Alexandra! Tiszafüred lesz az, nem Balatonfüred!
13/14 anonim válasza:
Ok, később már gondoltam én is Egert és Karcagot látva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!