A kutyám nagyon rosszul van (? )
ma reggel 6 óta "folyamatosan" hány, öklendezik ilyen kisebb nyálkás fehér színű slejm félét. először rendeset hányt majd ilyeneket. nagyon fáradt, nem akar enni, inni. szerintetek elvigyem állatorvoshoz?
hallottam olyat is hogy lehet azért van ez mert füvet evett ez igaz? nemrég kaptam még egy oltása sincs 5 hónapos körül van és fiú. köszönöm segítségeteket előre is!
Dr. Pay'r Egon - Állatorvos Füreden, nem csak Füredieknek!
Állatorvos Füreden, nem csak Füredieknek! dr. Pay'r Egon vagyok, állatorvos. Köszönöm, hogy meglátogatta Weboldalam! Bízom benne hogy kedvence egészséges, de ha bármi gond, betegség merül fel, hozza el személyesen. Várom rendelőmben! Rendelési idő: Hétfő - Csütörtök 18:00 - 19:30. Ettől eltérő időpontokra, előzetes egyeztetésre van szükség! HÍVJON!: ( 30) 994-2690
Lutra Állatorvosi Rendelő és Állatpatika Füreden
dr. Szabó Eszter, dr. Dani Katalin - Lutra Állatorvosi Rendelő és Állatpatika: Állatorvosi Rendelő, Kérjen időpontot, hogy ne kelljen várakoznia! Hívásra házhoz megyek! Nyugdíjasoknak 7% kedvezmény! Védőoltások, Ivartalanítás, Vérvétel, EKG, Állatútlevél kiállítás, Mikrochip beültetés, Sebészeti beavatkozások, Szülészeti segítségnyújtás, Ultrahangos fogkőeltávolítás, Lutra Állatpatika, Állatgyógyszerek, Gyógytápok, Kutya- macskatápok, Egyéb kisállat eledelek, Vitaminok, táplálékkiegészítők, Labdák, emészthető játékok, Pórázok, nyakörvek, hámok, Kutyacipők, kutyaruhák, Ketrecek, fekhelyek, Jutalomfalatok, Royal Canin, ProPlan, CatChow, Trovet ... MACSKA Ivartalanítási AKCIÓ a Lutra Állatorvosi Rendelőben! 2010. februárjában kedvezményesen végezzük a macskák ivartalanítását: Nőstény macska: 11 000 Ft helyett 8500 Ft, kandúr: 6000 Ft helyett 4000 Ft. Bejelentkezés telefonon vagy személyesen. 8220 Balatonalmádi, Martinovics u. 2 ... Hétvégi ügyelet : Tappancs Állatorvosi Rendelő: Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 15. Tel.: 30/911 80 40. Veszprémi Állatkórház: Veszprém, Ady E. u. 12. Tel.: 88/326 847
istenem,hogy bírod nézni,hogy szenved???
vidd orvoshoz és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!