Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Valaki tudná, hogy mi lehet a...

Valaki tudná, hogy mi lehet a kutyám baja? Mert igaz, hogy már elég öreg (12 éves, fajtiszta), de ma reggelre nagyon rosszul nézett ki. A feját elbillentette és el fordította balra, és csak balra megy körbe-körbe a saját tengelye körül.

Figyelt kérdés

Elvittük dokihoz, de nem túl sokat mondott. Megröntgenezték, és a feje bal oldalában, a fülnél van egy sötétebb folt, ami a másik oldalt nincs. A doki szerint gyulladás lehet, de még ő sem mondott semmi biztosat. Nem akar enni és itatni is csak fecskendőböl tudjuk.

Légyszi,valaki mondjon egy ötletet,hogy mit csinálhatnék vele!

2012. ápr. 23. 23:54
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Húú, ez elég sz@rul hangzik. Nem tudok jobbat mondani, mint egy állatorvos, elvégre ő a szakember, de nekem daganat jutott elsőre eszembe.

Viszont írásod alapján nem tűnik túl lelkesnek ez az doki, esetleg fordulhatnátok másikhoz is.

Jobbulást kívánok!

2012. ápr. 24. 00:00
 2/25 anonim ***** válasza:

Látatlanban ki is merne Neked bármit ajánlani?

Komoly életkor, az orvos is még bizonytalan, holott ő személyesen látta a kutyádat, Gondolom, adott megfelelő utasításokat, mit tehettek a kutyával.

A legfontosabb, a nyugodt kellemes hőmérsékletű hely biztosítása.

2012. ápr. 24. 00:02
 3/25 A kérdező kommentje:
Nekem is először a daganat jutott eszembe.De az orvos azt mondta,hogy csak gyulladás.Írt fel neki antibiotikumatot,amit csak vízben feloldva,fecskendővel tudunk beadni neki.És azt is mondta,hogy ha nem lesz jobban 7-10 napon belül,akkor hívjuk,és akkor megműtik.De túl kockázatos lenne felnyitni a koponyáját így,hogy ilyen öreg már és amúgyis nagyon érzékeny az altatásra.Akkor viszont már el kéne altatni. :/
2012. ápr. 24. 00:11
 4/25 A kérdező kommentje:
De,egyébként,ha nagyon sokat liheg,az nem lázra utaló jel?
2012. ápr. 24. 00:13
 5/25 anonim ***** válasza:

ha lázra gyanakszol, akkor mérd meg a hőjét.

végbélbe kell bedugni a lázmérőt, ha 38-39 körül van, az normális, 40-től számít láznak.

2012. ápr. 24. 08:19
 6/25 anonim ***** válasza:
Csináltak vérképet, hogy valóban gyulladás van?
2012. ápr. 24. 10:05
 7/25 anonim ***** válasza:
Nem tűntik túl alaposnak a dokitok. Engem nem győzött meg. Elvinném másikhoz!
2012. ápr. 24. 10:40
 8/25 anonim ***** válasza:
Agyvérzés rémlik nekem ilyen tünetekkel, de vidd el másik dokihoz szerintem is.
2012. ápr. 24. 11:18
 9/25 anonim ***** válasza:
Agyvérzés! Passzolnak a tünetek, amint elolvastam, ez jutott az eszembe. Agyvérzése lehetett, csak nem vettétek észre.
2012. ápr. 24. 16:24
 10/25 A kérdező kommentje:

mi is arra gyanakodtunk,hogy agyvérzés.mert tényleg

olyan.de azt mondta rá az orvos,hogy kutyáknál nincs agyvérzés.

Nem csinált neki vérképet.csak mondta,hogy valószínüleg gyulladás,és írt fel neki gyógyszert és vitamint..

2012. ápr. 25. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!