Hogy mozgassam le a kutyám?
:DDD
És tudod mi a legrosszabb? Egy megyeszékhelyről, Székesfehérvárról van szó, ami 120 000 lakosú város és mégsincs futtató :(((
Ezt írtam alá én is, osztottam ezerrel fb-on, nézd meg, ennek ellenére is alig jött össze némi aláírás. Pedig ez aztán még a nem kutyásoknak is az érdeke lenne, akik mégis elengedik a kutyájukat parkokban, ne őket zavarják ezzel. Na most megosztom újra.
Mi pár hónapja a Haleszba jártunk ki, mostanában arra megyek kocsival, amikor megyünk a kutyasuliba, onnan is eltűntek a kutyások :S
Mi lenne, ha beszélnétek a kutyaiskolákkal a városban, hogy indítsanak "felügyelt kutyafuttatás" nevű foglalkozásokat? Budapesten két suli is kínál ilyen szolgáltatást, és elég népszerű is! Alkalmanként 500-1000 Ft a tarifa kb.
Vagy a másik: ismerős környékbeli kutyásokkal naponta kikocsikázni a város szélére a határba...így az útiköltség is megoszlana :)
Addig is amit tehetsz: mindenféle baromságra, trükkre taníthatod az ebet, mert agyilag sokkal könnyebb kifárasztani egy kutyát, mint fizikailag
Ez a kutyasulis futtató jó ötlet :) Beszélek majd az oktatónkkal, arra volt már példa, hogy elhívott minket sulin kívül játszani, Joey 1,5 óra után hulla fáradt volt, lefeküdt a lábamhoz, hogy menjünk már haza :D
Egyébként amikor felvetettem magamban a magánkézben levő kutyafuttató témáját, első körben a kutyasuli területére gondoltam, azt hiszem beszélek is az oktatóval. Majd elválik hogy lesz rá idejük, energiájuk, így is heti 4 nap van náluk suli, emellett főállásuk van ill. házhoz is járnak képzésre. De bízom benne, hogy benne lesznek :) Azt is felvetették, hogy a sulin belül lesz még egy elkerített rész, ahol suli után ott lehet maradni és játszhatnak a blökik. De erre gondolom még nem volt pénz, mivel pár hónapja indították az iskolát, most lettünk annyian, hogy már tényleg érdemes képzést tartaniuk :)
Örülök, hogy már Neked is eszedbe jutott a dolog :)
Sok sikert hozzá!
Addig is ha a kutyád jól nevelt, márpedig az írásaidból ítélve az, vehetsz neki egy 8 méteres erős szalagos flexit...gyors tempóban sétálva így is le lehet fárasztani...tapasztalat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!