Nektek is sovány a magyar vizsla/dobermann kutyátok? Nekem magyar vizsla-dobermann keverék kutyám van és most úgy le van fogyva, hogy már csúnya belé, látszanak a bordái.
Figyelt kérdés
2012. jún. 28. 12:05
1/3 anonim válasza:
Vizslám van, és neki is látszanak a bordái, akármennyit ehet, ő ilyen típus. De van a sovány és a kórosan sovány között különbség! Én elvittem az enyémet dokihoz, ő megnyugtatott, hogy ilyen egy vizsla, optimális esetben futás közben enyhén látszanak a bordái...
Azt mondta még továbbá, hogy mivel még fiatal, ezért teljesen normális, ha így néz ki.
2/3 anonim válasza:
Mindkét fajta alkata alapból sovány, a szőrük is rövid, ezért még soványabbnak tűnnek. Az én dobermannom is ilyen, nehéz felhízlalni, főleg, hogy sokat mozog. Kicsit emeld a kajaadagját, adj neki zsírosabb ennivalót is pluszba.
3/3 anonim válasza:
Most 3 éves a fajtiszta magyar vizslám. 1-2 éves korában minden nap nagy adag kaját kapott enni, és nem csak száraz tápot, sőt inkább az ment ritkaságszámba, ha azt kapott. Mégis olyan sovány volt, hogy már sétálni sem mertem elvinni, mert féltem, beszólnak, hogy éheztetem őt. MOstanra ez a probléma már megszűnt, teljesen normálisan néz ki testsúlyra, pedig már kevesebb kaját kap, mint akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!