Rottweiler vagy dobermann a kölyök keverék?
feltettem néhány képet....de igazából az is lehet h egy abszolut korcs kutya volt a kan...én nem értek hozzá,csak gondoltam nagyon hasonlít ennek a két fajtának a kölykeire...igazából az egész egy baleset volt,mert pont azon a héten vitték pároztatni szintén törzskönyves vizslához..szóval mindenki vizslakölyköket várt, erre valószínüleg összekerült még utolsó pillanatban egy ismeretlen kutyával...sajnos
Theia olyan vagy, mint egy vészmadár!
Nagyon édes, szép kiskutyák és látszik rajtuk, hogy majd ki csattannak az egészségtől, ragyog a szőrük!
hát igyekszünk elpasszolni őket...sajnos én se látok erre sok esélyt!!(szerintem is hatalmas felelőtlenség volt ez a nagynéném részéről!de most már ez van sajnos...)
ráadásul nagyon sok pénzbe kerül ez a hiba...
ha nem tudjuk elajándékozni őket, akkor nem tudom mi lesz velük...ha esetleg bárki tud segíteni ez ügyben nyugodtan szóljon!!
Már most kezdd el őket hirdetni az expresszen és hasonló oldalakon, hogy mire 8 hetesek lesznek, legyen rájuk jelentkező! Sok szerencsét!
Az anyát pedig ivartalanítani, ha már nem tudnak rá vigyázni!
de igen, szép kutyák, és alapvetően jó környezetben vannak, egy családi házban
nem rég nyílt ki a szemük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!