Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Rottweiler vagy dobermann a...

Rottweiler vagy dobermann a kölyök keverék?

Figyelt kérdés
Fajtiszta magyar vizsla anya szült 9 keveréket.most 3 hetesek. hogyan állapíthatom meg h rottweiler vagy dobermann az apa??ugyanis erre hajaznak, de nem tudom a két fajta kölyökkori jellemzőit...
2012. jan. 28. 15:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
köszi a tippet, igyekszünk!:)
2012. jan. 28. 17:41
 12/15 anonim ***** válasza:
60%
3 hetesek és szerinted sokba kerülnek?? Elárulom, hogy ez még semmi, majd ha etetni, oltatni, féregteleníteni kell őket meg egész nap takarítani utánuk, akkor fognak igazán sokba kerülni. Sajnos nem túl szerencsés a küllemük sem, tele van a menhely, illetve a hirdetőoldalak ugyanilyen kiskutyákkal. Tegyétek fel őket minden lehetséges netes oldalra, hirdessétek őket a helyi újságban esetleg rádióban, de nem lesz egy könnyű menet, 2-3 így is a nyakatokon fog maradni.
2012. jan. 28. 18:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Nagyon szép kiskutyák!

Szerintem Rottweiler de nem biztos. De korai lenne ezt még ezt biztosan állítani még kicsik.

Dobermann: [link]

Dobermann kölyök: [link]

[link]

Rottweiler: [link]

Rottweiler kölyök: [link]

[link]

2012. jan. 28. 19:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Hihetetlen aranyosak :) Nekem inkább rotweileresek, de ezt nem lehet biztosra mondani, mert még nagyon kicsik. Már most elkezdheted őket hirdetni, mindenhol ahol tudod. Nyolc hetesen lehet őket elajándékozni. Néhány oldal ahol hirdethetsz: facebook, iwiw, twitter, kiskutya.hu, jófogás.hu, apród.hu, expressz, vatera, tesz-vesz, ingyenbazar.hu, olx.hu, apróhirdetésingyen.hu. Tedd fel őket minél több helyre! És ha nem tudtok vigyázni a szukára, jobb lenne ivartalanítani. Sok betegséget kiszűrhettek az ivartalanítással, bizonyítottan tovább élnek, mint az ivarosak. Ne kell végigszenvedni az egész tüzelős procedúrát, és az sem utolsó szempont, hogyha meghágná egy kan, nem kell esetleges balesetekkel számolni, tehát nem megy el egy csomó pénz olyan kölykök gondozására, akiket nem is akartatok. Hosszú távon jobban megéri neked és a kutyának is.

Sok szerencsét a kicsik elajándékozásához!

2012. jan. 28. 20:58
 15/15 anonim válasza:
Eltelt jó pár honap a kérdés kiírása óta, egy kannt elfogadnék én, csak sajna van pár km távolság(Erdályben élek)
2012. ápr. 29. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!