Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Zöld kagyló kivonat! Melyike...

Zöld kagyló kivonat! Melyike adjam a kutyámnak?

Figyelt kérdés
lupo san gelenkkraft ot adtam a 10hónapos labradoromnak! kb. 2hónapig szedte, elfogyott és most nem tudom, h kell e szünet és utána adjam neki újra vagy adjam neki folyamatosan?! Vagy esetleg mást adjak neki?
2012. jún. 28. 20:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ki beszél itt sérült kutyákról??? Én nagyon jó származású, szűrt szülőktől származó kölykökről beszéltem, keversz bele olyasmit ami szóba sem került... Nem egy esetről tudok, ahol komoly tenyésztőknél KÜLFÖLDÖN, A SKANDINÁV ORSZÁGOKBAN is születtek A-s csípőjű szülőktől rossz csípőjű kutyák. Ugyanis olyan a DP öröklődésmenete, hogy kivédhetetlen az, hogy néha elő ne jöjjön. És ez nem csak a DP-re igaz... Az, aki azt mondja, hogy nála még semmi gikszer nem jött elő, az lop, csal, hazudik és festi magát... Ostobaság tehát azt állítani, hogy elég csak megnézni, kitől vesz az ember kutyát. Igen, ez is kell, mert egy korrekt tenyésztőnél, aki szűreti a kutyáit, jóval kisebb az esély, hogy bármi előjöjjön. DE VAN sajnos, ezt el kell fogadni. És éppen ezért nem felesleges mondjuk a Luposan Gelenkkraftot adni kölyökkorban, mert marha sokat számíthat.
2012. jún. 29. 09:32
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

ma 09:20

Aki színhibás kölyköt elpusztít, nem tenyésztő-kutyagyártó, akinél a selejt kidobandó. Hiszen egy fajtánál az elfogadott szín csak az emberi szabályozás szerint van megállapítva .

Különben az embereknél a D vitamin adása a csecsemőnél is felesleges? A kagyló csak egy természetes anyag, ami segíti az egészséges fejlődést.

2012. jún. 29. 09:32
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

És ki mondta, hogy nincs ilyen? :-)

De arányait tekintve sokkal valószínűbb a sérült kutya egy szaporítótól, mint ha az ember normálisan körülnéz és felelősen vásárol magának kiskutyát. Nem?

2012. jún. 29. 09:44
 14/15 anonim ***** válasza:
38%

Igen, mint mondtam én sem értek egyet. Mégis így olyan kutyái vannak, amik szinte tökéletesek.

Az emberek már totálisan elkorcsosultak, felesleges összevonni a kettőt. Egyébként pedig igen, az embernek is a táplálékból (a helyes táplálkozás során) kellene megkapnia az összes kellő ásványi anyagot, vitamint. Nem pedig kiegészítőkből.

A kutyák szervezete erősebb és még nincsenek teljesen elkorcsosulva. Most még lehetne lépni ez ügybe, persze esélytelen, mert a többséget ez nem érdekli és nem a faj/fajták érdekében vesz kutyát, hanem mert hogy legyen egy cuki-muki kiskutyájuk. Szóval nem érdekli őket, hogy 50-100-200 év múlva a kutyák oda süllyednek, hogy már valóban csak úgy lesznek egészségesek, ha teletömik őket mindenféle vacakkal és gyógytornára meg minden egyéb hülyeségre viszik őket.

2012. jún. 29. 09:47
 15/15 anonim ***** válasza:

Zöldkagyló KIVONATOT NE!!!! Zöldkagylót annál inkább!

Amire érdemes oda figyelni, hogy néhány kereskedő nem tiszta zöldkagylóport, pusztán zöldkagyló tartalmú kiegészítőt árul, ügyelj a részletekre. Feltétlen nézd meg a glükozaminoglikán (GAG) tartalmat is: jó minőségű, nem zsírtalanított zöldkagylópor esetén ennek 2-4% közötti értéknek kell lennie. Ha a GAG tartalmat nem írja ki a forgalmazó/gyártó, illetve nem csatol elemzést a termékéhez, lehet, érdemes mást keresned.

Zöldkagylópor és zöldkagylópor között óriási minőségbeli különbségek vannak. Ha kiváncsi vagy, hogyan jut el a zöldkagyló a tengerekből kutyád táljáig, akkor feltétlen olvasd el ezt a cikket:

[link]

Egyébként én a Barfshoposat szoktam vásárolni, nálunk bevált, nekem is itt a GYK-n ajánlották! Akár irhatsz is nekik, simán válaszolnak még az nap, de legkésőbb másnap :)

2016. júl. 26. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!