Melyik fajta zöld kagyló termék a legjobb?
Nálunk nem vált be a gf-600.
Ez kutyától is függ, meg attól,h milyen problémára adod.
Nagyon jó a Luposan Gelenkraft. Akár megelőzésre, akár izületi probléma kezelésére, sőt a kutya szőre is szebb lesz tőle. :D
Ha valami komolyabb baj van érdemes a Seatone zöldkagyló kivonat kapszuláját adagolni, vagy a Seatone sport restart-ot. Ezek humán készítmények. De kutyának is nyugodtan adható. Nálunk nagyon bevált!!
Köszi a válaszokat! (az "az meg mi?" nem én voltam)
néztem a neten mindenféle terméket és a Luposan és a Seatone leírása kagylótartalma volt a legjobb ezér kérdeztem melyik lehet jobb a kettő közül. mondjuk bizti a hatás függ attól kinek mire mikor stb.
én kutyimnak diszpláziát állapítottak meg de hálisten még nincs begyulladva,nincs tünete.
a másik kutyimnak töbször is műtötték a vállát( bár én akkor is mindíg kérdeztem milyen vitamint adjak mindíg azt monták semmilyent.úgyhogy rymadilt meg valami mást adtam de ezek nemigazán voltak jók)mostanába megin sántikál meg már 7 éves úgyhogy ha semmi baja se lenne akkor is adnék neki.
akkor a Seatone az jó? asszem annak nagyobb volt a kagylótartalma?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!