Milyen tápot tudtok ajánlani amibe van zöld kagyló? Vagy zöld kagylós cuccokból mit ajánlotok? Por, tabletta? Mennyiért szerezhetők be és hol?
Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 17:55
1/6 anonim válasza:
Én a Fressnapf -ba vettem tegnap elött a Luposan Gelenkkraft-ot. A kissebbiket vettem ez volt 6000 ft.
Nekem ott azt mondták az eladók, hogy ez a legkissebb ár amiben van zöldkagyló kivonat.
Nem tudom, hogy máshol milyen árak vannak.
2/6 anonim válasza:
Josera Kids tartalmaz, ha kölyök kutyád van...ha nem akkor GF 600 tabletta nagyon jó. Neten tudsz venni 300 db-osat (napi 1 tabival szinte egy évig elég) 11.000 Ft körül.
3/6 anonim válasza:
Én Happy Dog szárazeledelt adok a kutyumnak, ebben is van zöldkatyló. A neten rendelem a 15 kg-os zsákot és így 793 Ft/Kg - ra jön ki. Már elmúlt 8 hónapos, mióta elhoztam (8 hetesen ) ezzel etetem és gyönyörű, eddig nem vettem észre hogy fájna a lába vagy az izülete, pedig nem kap csonterősítőt. ( a dokink szerint e táp mellé nem kell )
4/6 anonim válasza:
Nutradyl-t vegyél, az jó, 60 db 7 ezer ft. 20 kg alatt napi 1, fölötte 2. csodákra képes.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jól tudom, hogy ez a zöld kagyló ez dp-re is jó meg az izületekre, mozgásra?
2011. jan. 22. 15:14
6/6 anonim válasza:
Pontosan! Ízületvédő, sőt, helyre is húzhatja kölyökkorban az elgörbült lábakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!