Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Zöld kagyló kivonat! Melyike...

Zöld kagyló kivonat! Melyike adjam a kutyámnak?

Figyelt kérdés
lupo san gelenkkraft ot adtam a 10hónapos labradoromnak! kb. 2hónapig szedte, elfogyott és most nem tudom, h kell e szünet és utána adjam neki újra vagy adjam neki folyamatosan?! Vagy esetleg mást adjak neki?
2012. jún. 28. 20:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Amíg fejlődésben van a kutya, érdemes folyamatosan adni. Utána már mehet kúraszerűen.
2012. jún. 28. 20:46
 2/15 A kérdező kommentje:
akkor megyek és veszek is neki holnap! amúgy melyiket ajánlanátok? Valamint pontosan mire jó ? Mivel labradorom van és hajlamos a diszpláziára a fajta ezért is adom neki! ezzel el lehet kerülni a diszpláziát?
2012. jún. 28. 20:49
 3/15 anonim ***** válasza:
Igen, erősíti az ízületeket. Egy tipp, amit én is úgy kaptam: adj a kutyának naponta C-vitamint. Többek között a porcok anyagcseréjénél van szerepe. Bár a kutyák szervezete alapból termeli, de a kutatások szerint nagyon-nagyon jót tesz, ha kap külön is.
2012. jún. 28. 22:23
 4/15 anonim ***** válasza:

A luposan igen minőségi termék.

A C vitaminhoz annyit, hogy kutyának nem az emberi mú tabletta a megfelelő, hanem a valódi. Pl csipkebogyóból kivont, stb.

A Dp-t, ha a kutya csípője nem jó, sajnos nem tudja javítani. De segíteni tud, hogy a jó ne legyen rossz.

2012. jún. 28. 22:28
 5/15 anonim ***** válasza:
1%
Na... ahelyett, hogy megnéznétek, hogy honnan vesztek kutyát és bevizsgált, egészséges szülőktől, megbízható kennelekből vennétek, veszitek a szaporított roncsokat, utána pedig tömitek őket vitaminnal. Szomorú, hogy itt tart a magyar kutyatartási kultúra.
2012. jún. 28. 22:55
 6/15 anonim ***** válasza:

Nincs igazad. A zöldkagyló nem "vitamin"

Gondolom, te is vettél már be C vitamint minimum. Életedben sosem vettél még magadnak bármilyen "vitamint"?

2012. jún. 28. 23:32
 7/15 A kérdező kommentje:

Nagyon jó vagy... cask az a kutya aki tenyésztőtől van? Utálom az ilyen beképzelt barmokat akik elvannak szálva maguktól, hogy a kutya ott kezdődik akinek mitudom én milyen az anyja meg az apja...

Képzeld el kedves kommentáló, hogy menhelyről fogadtam örökbe.. :) ahelyett, hogy te is veszel egy hiper szuper kutyát inkább mennyél egy menhelyre és mentsd meg egy kiskutya életét... :)

2012. jún. 29. 06:50
 8/15 anonim ***** válasza:
9%

A zöldkagyló egy teljesen felesleges étrendkiegészítő. A kutyák a táplálékból minden szükséges vitamint megkapnak. Ezeket a zöldkagyló kivonatokat beteg, sérült kutyáknak szokták adni. Persze adható, de teljesen felesleges.

Kérdező: nem ezt írtam. Olvasd el mégegyszer, úgy látszik szövegértelmezési gondjaid vannak.

Nem fogok menhelyre menni. Hogy miért? Mert nekem olyan kutya kell, amelyiknek tudom a múltját, a felmenőit. Korábban volt két utcáról befogadott kutyám. Jelenleg két olyan fajtám van, ami a kihalás szélén van. Olyanok, amiket én akartam. Egészségesek, pedig nem kapnak se vitamint, se zöldkagylót, se tápot.

Csupán meg kell nézni, hogy honnan vesz az embert kutyát, utána kell járni. Ezt nevezik felelős kutyatartásnak. Így lehetne a szaporítókat is visszaszorítani. Amíg azonban az emberek tőlük veszik a kutyákat, addig lesznek tele a menhelyek, addig lesz ez a sok beteg kutya szerte az országban.

2012. jún. 29. 08:11
 9/15 anonim ***** válasza:
85%
Hülye vagy fiam, 1-es ülj le..... Aki kicsi is ismeri a DP-t, az tudja, hogy akár két A-s csípőjű szülő párosítása esetén is születhet rossz csípőjű utód, ez sajnos egy részben csak a szerencse kérdése..... Volt már rá példa nem egyszer. Úgyhogy vissza lehet fogni magad, nem te sz@rtad a spanyol viaszt....
2012. jún. 29. 08:55
 10/15 anonim ***** válasza:
29%

Látom a stílus megvan. Ha nincs érv, akkor jön a hülyézés. Mutatja, hogy mennyire ostoba ********* is vagy. :-)

Igen, lehet két jó szülőtől is rossz kutya. A genetika kiszámíthatatlan. Manapság minden genetikailag, fizikailag, szellemileg sérült kutyát felnevelnek, amivel nincs is gond, hiszen nem a középkorban élünk. Az ilyen kutyát a régiek azonnal és hathatósan szelektálták (értsd: aznap már nem kellett neki vacsorát adni). Ismerek olyat, aki ma is így tenyészt, és ha a 2 hetes kutyának nem olyan a színe, amilyennek kéne lennie, a beton szélével közelebbi ismeretségbe kerül a feje. Nem értek vele egyet, de ez van. Az is tény azonban, hogy a tőle származó kutyák istentelenül jók.

Ami manapság baj, hogy ezeket a sérült kutyákat manapság pároztatják, és továbbviszik vele a rossz genetikát. Magyarországon ma mindenki "tenyészteni" akar, úgymond kötelességüknek érzik, hogy ha van egy kutyájuk, akkor annak legyenek kölykei.

2012. jún. 29. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!