Milyen kutyát vegyek?
Figyelt kérdés
Sportoló vagyok és kellene egy kutyus, de nem tudom melyik bír sokat és meg is felel a szempontoknak:
1. napi 2-2,5 óra folyamatos futás naponta (mostani kutyusom csak 30 percet bír futni, mert elég rövidek a lábai)
2. napi séta, hegyi túrák, biciklizés
3. legyen jó testőr (már párszor zaklattak az utcán)
4. lehetőleg jól bírja a nagyvárosi életet (nem panellakásban tartanám, hanem családi házban)
5. ne essen depresszióba, ha nem vagyok mellette állandóan
köszi szépen
6. A külseje nem fontos és a cipőimet is megrághatja
19/L
2012. jún. 28. 18:07
11/14 A kérdező kommentje:
köszi, azt hiszem ő a nekem való kutya, a juhászkutyákkal az a gondom, hogy túl hosszú a szőrük :P
2012. jún. 28. 18:31
12/14 A kérdező kommentje:
Apukám vadász és vizsla is szerepel a csapatukban, de nem tűnik annyira veszedelmesnek, inkább barátságos, és nekem fő szempont, hogy védelmezzen
2012. jún. 28. 18:34
13/14 anonim válasza:
Örülök, hogy segíthettem :)
De mindenképpen nézd meg, hogy honnan veszed (ha veszel)!
14/14 A kérdező kommentje:
igen, köszi, és természetesen odafigyelek majd az eladóra, mert nem mindegy, hogy 5 évet lesz majd mellettem vagy 15-öt és tenyésztőtől veszem majd.
2012. jún. 28. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!