Milyen kutyát vegyek?
Sérült gyermekem mellé szeretnék egy kiegyensúlyozott, gyerekszerető, nyugodt kutyát venni ami jól bírja a megpróbáltatásokat.Milyen kutyát tudnátok ajánlani ami esetleg még a feleségemnek is tetszene és nem azon kellene aggodalmaskodnia hogy mikor válik az udvarunk csatatérré.
Milyet vegyek?
Golden Retriever.
Barátságos, aranyos, gyerek/társaságszerető.Kitűnő úszó intelligens vakvezető kutya is lehet ha bevan tanítva
Kicsi, nyugodt menhelyi keverék. Hálásabbak bármilyen kutyánál, és már van egy kialakult jellemük, nem zsákbamacskák, mint egy bármilyen tökéletes fajtájú kölyökkutya. Rengeteg lakáshoz, gyerekhez, macskához, mindenhez szokott, tökéletes lelkivilágú kutya kolbászol a menhelyeken, csak meg kell őket találni, ami az ott dolgozók segítségével gyerekjáték :)
Illetve azt tudom még tanácsolni, hogy vedd fel a kapcsolatot terápiás kutyás szervezetekkel, ők sokat segíthetnek a kutya kiválasztásában és nevelésében is.
Uszkár, de csak is tenyésztőtől.
Nem tudom pontosan milyen sérült a gyermeked, de létezik egy alapítvány ami segítő kutyák képzésével foglalkozik, egy ismerősöm nevelő családként dolgozik velük, és gyermekeknek leginkább uszkárokat szoktak kiképezni (de más fajták is vannak: spániel, tervueren, labrador, golden és még keverékek is) de a fajtákon belül az egyedek kiválasztása is komoly etológiai vizsgálatok mellett történik.
Nagyon messzire nem szeretnék menni,megyén belül érdekelne kutyus,mindenféle képpen tenyésztőtől megfelelő szülőktől.
Aki tud ilyet Sz.SZ.B. megyében írjon elérhetőséget.
husztitibor@freemail.hu
Köszönettel:Tibor
Tudom messze van,de én őt vinném el:)
bármilyen kutya lehet kezes bárány és türelmes csak jól kell nevelni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!