Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát vegyek?

Milyen kutyát vegyek?

Figyelt kérdés
Légyszíves írjatok már 55-65 centi és kb 40-45 kg kutyát.Mer kb az ilyen kis méretűeket tudok elképzelni.

2012. ápr. 2. 09:38
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fontosabb, hogy milyen legyen a természete?
2012. ápr. 2. 09:54
 2/34 A kérdező kommentje:
Természete nem zavar.
2012. ápr. 2. 09:58
 3/34 anonim ***** válasza:
0%

Szamojéd spicc.

[link]

2012. ápr. 2. 10:08
 4/34 anonim ***** válasza:
Javaslom az állatmenhelyet. Legálisan tudsz venni kutyát és olcsóbban, mint tenyésztőtől. Rengeteg kutya van, hatalmas a választék 55-65 centis, 40-45 kg-os kutyák közül is. El is viheted őket sétálni. Menhelyen vagyok önkéntes, ezért tudom. Ha tetszik az állatmenhelyes ötlet és kérdésed van, írj privit.
2012. ápr. 2. 10:27
 5/34 A kérdező kommentje:
Inkább fajtákat írjatok már szuka kutyát akarok venni
2012. ápr. 2. 10:29
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondod, hogy mindegy, milyen természetű kutyád lesz.

Az egyik kutyának napi 3-4 órás aktív sétára, rohangászásra és megfelelő szellemi elfoglaltságra van szüksége. Hétvégén túrákra, kutyaiskolára. Mellé egy aktív gazdi kell.

A másiknak megfelelnek a 20 perces séták és bármit csinálsz, nem játszik más kutyával, játékkal. Utál kirándulni és utazni.

Neked, lehet, hogy ez mindegy. Neki nem!

2012. ápr. 2. 14:27
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs, de az ilyenekhez tudnám hasonlítani azokat, akik kidobják a kutyákat, és menhelyre kerülnek...
2012. ápr. 2. 17:25
 8/34 anonim ***** válasza:
1 vagyok. Nem mindegy a természete... Első kutyád lenne? Dogot, am.staff-ot, dobit nem ajánlok... Amit te írsz, az egyáltalán nem kis méret, gondolj már el 45kg színizom kutyát.. ha egyszer elindul, és te nem tudod megfogni.... mert vannak dolgok, amit a legjobb kutyaiskolákban sem tanulhatsz meg... valamit pontosíts, mert így nem megy... és itt most a mozgásigénye a legkevesebb!
2012. ápr. 2. 20:59
 9/34 A kérdező kommentje:
Ember 45-50 kilos kutyát ha nem birnék megfogni elásnám magam.............
2012. ápr. 2. 22:04
 10/34 anonim ***** válasza:
Nem azt kértem, hogy futtasd magad, hanem hogy pontosítsd, milyen egyéb igényeid vannak a leendő kutyáddal szemben. A megfogáshoz az esetek többségében nem fizikai erőre van szükség. Ha ezt sem tudod, ne vegyél semmilyen kutyát!
2012. ápr. 2. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!