Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát vegyek?

Milyen kutyát vegyek?

Figyelt kérdés
Légyszíves írjatok már 55-65 centi és kb 40-45 kg kutyát.Mer kb az ilyen kis méretűeket tudok elképzelni.

2012. ápr. 2. 09:38
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Szegény kutyádat már előre sajnálom. Ne azokat oltogasd, akik értenek a kutyákhoz... Attól hogy egész nap otthon vagy, nem fogsz vele kellően foglalkozni, ha nem olyan a természete, a mozgásigénye. Neked kell alkalmazkodni, amit a kutyaiskola nem takar. Sokkal többet segítenél az emberiségnek, ha menhelyre mennél önkéntesnek sétáltatni. Oda is mennek kutyaiskolások kutyákat nevelni. Ha már úgy ráérsz, legalább ne a szüleid pénzét költsd...
2012. ápr. 2. 22:56
 12/34 A kérdező kommentje:
Ja és én nem azt kérdeztem milyen természetű kutyát vegyek hanem milyen fajút.......
2012. ápr. 2. 23:05
 13/34 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem tetszik a dolog, ott a Google. Csak hogy jobb legyen a kedved: A magyar helyesírásodon javíthatnál, nem kutyaiskolába kéne menni (persze ha nem kutya vagy).
2012. ápr. 2. 23:10
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan, nem jövök rá, melyik bolygóról jöttél.... izmozni kell a kutya??? Észt nem adnak ám a kutya mellé!
2012. ápr. 2. 23:14
 15/34 anonim ***** válasza:
Tudod, milyen fajút, te szerencsétlen? KUTYÁT!!!!! Legfeljebb a fajtája lehet kérdéses!! És akkor én vagyok a nyomorék?????
2012. ápr. 2. 23:16
 16/34 anonim ***** válasza:
Az, hogy valaki menhelyről hoz ki kutyát, vagy vesz egyet, természetesen törzskönyvvel, nem feltétlenül attól függ, hogy nincs pénze, vagy sok pénze van kutyára. Ha megosztjátok a kutya gondozását, a barátnőd is elbír egy ekkora termetű kutyával? Én 50 kg-os nő vagyok, egy 35 kg-os 6 hónapos argentin doggal. Én tudtam, mit vállalok, mivel hosszú évekig ismerkedtem a fajta természetével, tulajdonságaival.... Nem mindegy...
2012. ápr. 2. 23:25
 17/34 A kérdező kommentje:
Nem úgy lesz nevelve hogy nem bírjon el vele.
2012. ápr. 2. 23:27
 18/34 anonim ***** válasza:
És milyen fajtát javasoltak neked priviben, ha meg szabad kérdezni?
2012. ápr. 2. 23:29
 19/34 A kérdező kommentje:
Szuka Rottweilert,vagy szuka német juhászt.De a barátnőm egy Husky-nak örülne úgyhogy lehet 2 kutya is lesz...csak akkor egy kicsit a sebembe kell nyúlni arról nem is beszélve hogy megint nem lesz pihenőm se.....
2012. ápr. 2. 23:38
 20/34 A kérdező kommentje:
zsebembe
2012. ápr. 2. 23:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!