Milyen kutyát vegyek? Arany retriever, Tacskó, Shih-tzu mellé?
Kertes ház,lenne 2 társa,játékos kutyák.
Elképzelésem: Közép méretbe gondolkodok,de lehet kicsi lesz belőle.Gondoltam a Border Colliera,de őt lefárasztani szinte lehetetlen.Jó lenne,ha rövid szörü lenne.
talán még bordeaux-i dog,esetleg boxer.Ötleteket szívesen várok,más fajtákról is.
Amennyiben megteheted, s ezek szerint van rá lehetőséged, úgy inkább menhelyről, vagy állatvédők segítségével magamhoz fogadnék egy akármilyen keverék, de ugyanolyan szerethető kutyust. Segíts egynek, s meglátod milyen jó érzés!
Miért van az hogy mindenkinek csak a fajta tiszta kutya kell? Pláne ha nem viszi kiállításra, csak kedvencnek szeretné? :(
(2 örökbe fogadott kutyával és a párommal élek)
Hol laksz? Akár segíthetnék neten keresni hátha megtetszik egyik-másik. :)
Most akkor két, vagy három kuya mellé kéne?
Amúgy mindegy is, nem a kutyáidnak veszel kutyát, hanem madagnak. Döntsd el, hogy a meglévőek mellé mennyi időd-energiád van foglalkozni az újjal, mit szeretnél vele csinálni, és annak megfelelően válassz fajtát.
S nekem nem is válaszolsz?
(2. voltam)
Újra a 2-es vagyok. Vannak kölykök is. Sőt vannak fajtamentő egyesületek is. Amúgy örökbefogadási papíron rajta van kaptok 1 hónapot, ha addig minden oké, onnantól leveszik a kezüket, tied a kutya, de ha gond van minden zokszó nélkül visszaviheted nekik.
Nem tudom... én pártolom nagyon hogy annyi gazdátlan és szép kutya van, annyira szeretnék mindegyiknek gazdát. :(
A menhelyi és hasonló kutyák roppant hálásak és bújósak általában.
Győriek és kölykök. Gondoltam hátha azért megnézed őket, nagyon helyesek. Nem írtad kan vagy szuka kellene mondjuk, vagy mindegy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!