Mire készüljek fel ha idehozom a havanese kutyát? Úgy értem rendet rakok az az alap, mit kell neki venni? 10 hetesen hozom el vagy 8 hetesen. Milyen tisztító szereket vegyek ha bekakil bepisil?
Alap van itthon is. De azért köszi..
És a kiskutyának? fekhely,kaja,játék,tálkák,póráz(először kicsi póráz) hám, kefe.
Ki hagytam valamit? mert úgy érzem hogy igen.
Megírnátok nekem?
Köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaki felszedő zacsi - lentre.
Otthonra megvan mindene szerintem, de a Fressnapf amúgy is sokáig nyitva van, netről rendelve is 1-2 nap alatt kiviszik a dolgokat, szóval ne aggódj :)
Persze :) 11 hónapos bullmasztiff.
Mikor érkezik?
Én ajánlom van olyan kutyapelenka amit nem aq kutyusra kell tenni hanem a földre.És mivel ők visszamennek a szagukra ezért ha lerakod és cserélgeted kicsiként sem történik remélhetőleg máshol"baleset". Érdemes kipróbálni:)
Remélem tudtam segíteni.
igen tudtál de azt mondták hogy a lustáknak van meg minden de csak akkor vihetem ki hogyha be lesz oltva!!
Köszii a válaszokat
a lakásban minden olyan dolgot amit megrághat tegyél el!
pl:kábel..
amúgy szerintem mindent leírtál :)
amikor már megvannak az oltásai akkor pedig sűrűn vidd le ,hogy szobatiszta legyen..
nekem is havanese-m van, kedden lesz 1 éves :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!