Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mire készüljek fel ha idehozom...

Mire készüljek fel ha idehozom a havanese kutyát? Úgy értem rendet rakok az az alap, mit kell neki venni? 10 hetesen hozom el vagy 8 hetesen. Milyen tisztító szereket vegyek ha bekakil bepisil?

Figyelt kérdés

2012. jún. 8. 14:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Boldog születésnapot neki.

Ja de az nem ügy mert én mindig otthon leszek és ha megyek valahova tud rá valaki vigyázni figyelni rá vagy magammal viszem..

De nincs a lakásba olyan sok drót és ami van az meg úgy van hogy elvan bujtatva nem úgy..

Meg a szobámba lesz egy kis kuckója az ágyam mellett szóval amiatt nem nagyon aggódom...

De azért köszi hogy szóltál!!

2012. jún. 8. 16:53
 12/13 anonim ***** válasza:

Kutyapelenkával a kutya nehézségek árán lesz szobatiszta. GOndolj bele, 3 hónapos koráig megengeded neki, sőt megdicséred, ha a lakásban végzi el a dolgát (most az tök mindegy, hogy pelenkára vagy sem), a lényeg a lakáson van. Majd 3 hónapos kora után hirtelen nem szabad. Ez nem következetes nevelés, nem fogja érteni. SOkan elveszik a pelenkát és a kutya még mindig a lakásba intézi a dolgát, hiszen eddig szabad volt.

Fogd meg a kutyusod és vidd le, 1 oltással levittem én is az enyémet, semmi baja nem lett. Annyi a titka, hogy ne találkozzon más kutyákkal és más állat ürülékével sem és akkor nem lesz baj.

2012. jún. 8. 18:15
 13/13 A kérdező kommentje:

Okés köszönöm erre én is gondoltam hogy megfogom nem érdekel hogy 2 oltással akkor se idefog csinálni a dolgát.

Csak hát a házunkba 1 kutya van a két oldali szomszédba meg 7 kutya van szóval nem hiszem hogy nem találkozna egyik kell sem de igaz nem kell odaengedni.

Köszönöm szépen.

2012. jún. 10. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!