Mire készüljek fel ha idehozom a havanese kutyát? Úgy értem rendet rakok az az alap, mit kell neki venni? 10 hetesen hozom el vagy 8 hetesen. Milyen tisztító szereket vegyek ha bekakil bepisil?
Boldog születésnapot neki.
Ja de az nem ügy mert én mindig otthon leszek és ha megyek valahova tud rá valaki vigyázni figyelni rá vagy magammal viszem..
De nincs a lakásba olyan sok drót és ami van az meg úgy van hogy elvan bujtatva nem úgy..
Meg a szobámba lesz egy kis kuckója az ágyam mellett szóval amiatt nem nagyon aggódom...
De azért köszi hogy szóltál!!
Kutyapelenkával a kutya nehézségek árán lesz szobatiszta. GOndolj bele, 3 hónapos koráig megengeded neki, sőt megdicséred, ha a lakásban végzi el a dolgát (most az tök mindegy, hogy pelenkára vagy sem), a lényeg a lakáson van. Majd 3 hónapos kora után hirtelen nem szabad. Ez nem következetes nevelés, nem fogja érteni. SOkan elveszik a pelenkát és a kutya még mindig a lakásba intézi a dolgát, hiszen eddig szabad volt.
Fogd meg a kutyusod és vidd le, 1 oltással levittem én is az enyémet, semmi baja nem lett. Annyi a titka, hogy ne találkozzon más kutyákkal és más állat ürülékével sem és akkor nem lesz baj.
Okés köszönöm erre én is gondoltam hogy megfogom nem érdekel hogy 2 oltással akkor se idefog csinálni a dolgát.
Csak hát a házunkba 1 kutya van a két oldali szomszédba meg 7 kutya van szóval nem hiszem hogy nem találkozna egyik kell sem de igaz nem kell odaengedni.
Köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!