Baj, hogy nem híztak a kutyáim?
Figyelt kérdés
Áprilisban hoztuk el őket a menhelyről, azt hittem kicsit szednek magukra, de szinte épp olyanok, mint akkor. Na jó, igaz, hogy elég sokat mozognak, még fiatalok és egész nap "dolgoznak". Reggel kapnak száraz tápot, vacsorára meg konzervet, konyhai maradékot (persze csak olyant, ami kutyának való) Az elég? Ne értsetek félre, nem hordóvá akarom őket növeszteni, de szerintem rájuk férne pár kiló.2012. jún. 28. 15:49
11/15 A kérdező kommentje:
Köszi! :-) Ők is épp itt örömködnek mellettem. :-)Ja amúgy aki írta, már nem tudom ki, hogy a konzerv nem elég tápláló, mert sok benne a nedv: azt vegyesen adom konyhai maradékkal, meg kenyér is szokott benne lenni és csont is mindig van bőven. A csont amúgy tápláló nekik, vagy az inkább számukra olyan, mint nekünk a nasi? pl a chips? Mert anyósoméktól nagyon sok csont szokott ide kerülni, sokszor egy egész tálnyi.
2012. jún. 28. 19:19
12/15 anonim válasza:
A csont tápláló, de ugye tudod, hogy nem mindegyik csontot ehetik meg? Csöves csontot egyáltalán nem ehet (ilyen pl a csirkecomb vagy egyéb végtag). Farhát, nyak ilyenek mehetnek, meg a porcogós részek.
13/15 A kérdező kommentje:
Persze, tudom :-)
2012. jún. 29. 08:23
14/15 anonim válasza:
Nekem 2 vizslám van ők azért vékonyabbak a tieidnél, de most fogok tápot váltani mert a petfarm-os hapsi említett egy masszívabb tápot a dog chownál. Nem férgesek? vagy kalóriadúsabb táp?
15/15 A kérdező kommentje:
Nem férgesek, de eléggé örökmozgók :-)
2012. júl. 2. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!