Kutyáim tömérdek mennyiségű székletet termelnek az új táptól mit tegyek?
Ezek mind rossz tápok: Pedigree, Chappi, Darling, Fhriskies, stb. Tehát ezek a gagyi "tescos" tápok. (Azokat hívom így, amelyiket ott is lehet kapni.)
Egyébként a drágább tápokat azért lenne érdemes kipróbáld, mert "olcsóbb" amiatt, mivel a kutyádnak kevesebbet kell belőle adni, tehát jóval tovább tudod etetni ugyanannyi táppal őket, ráadásul - én úgy gondolom - hogy a kutyám egészsége mindennél többet ér.
Legalább alkalom szerűen érdemes lenne kipróbálni egy Josera-t (ez még Royal Caninhoz hasonló árkategória és minőség), de leginkább ajánlanám kipróbálni: Orijen, Taste of the Wild, vagy Acana érzékeny kutyák számára.
Nézz körül a zoofast.hu-n, ott sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni a tápokhoz, mint szaküzletben! :)
Brit, Josera, ezek jó tápok.
Brit Care szuperprémium minőség - én ezzel etetek -, gabonamentes táp, nagyon elégedett vagyok.
Kénytelen lesz el váltani...
Már megint? Igen!
Csalódni fogsz, ha úgy gondolod, valaki itt ajánl tápot, megveszed, és a kutyádnak rendbe jön az emésztése.
Mindenkinek magának kell megtalálnia a megfelelőt. Egyedi, melyik kutya, mit képes jól feldolgozni. Kísérletezned kell, ha ennyire érzékenyek a kutyáid.
Amúgy kétlem, hogy táppal vírusos bélgyulladást lehet kapni. A nevében van....vírus.
Igen, ez így van.
Én 7 tápot kipróbáltam, mire megtaláltam ezt.
Rosszul hasznosítják a tápot. Ha érzékenyek a kutyáid, nézzél körül a kímélő tápoknál, amik tartalmaznak elég húst is, megfelelő fehérjetartalommal!
Egyébként teljes mértékben átérzem a tápos-mizériát. Én a Royal Canintól (beteg lett), a Happy Dogig (sovány, fénytelen szőr), beleértve az Acanát (sovány, de szinte anorexiás) mindent kipróbáltam. Most a Cibau Active tápját eszi. Ő is, én is meg vagyunk elégedve, szép fényes szőr, szép alakja van, életerő-vidámság és aktivitás is van, viszont kevés végtermék, ergo jól hasznosítja a tápot. Tudom, hogy vannak ennél jobb tápok, de ez jött be. Amit Alexandra etet, azaz a Brit care-t is jónak tartom! Az Acana bárányos-almás is jó kímélő táp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!