Véres székletet mi okozza? (többi lent)
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2420111-a-kut..
én írtam ki ezt a kérdést olvasátok el mielőtt erre válaszolnátok, oda leírtam hogy milyen dolgok jöttek még elő de leírom újra
lent voltunk sétálni és megint hányt illetve véres és híg volt a széklete..
nem tudom mi okozhatja ezt nála mert akkor voltak ilyen tünetei amikor parvos volt de több mint két hete megkapta az oltásokat ,úgyhogy az én kizárnám.. talán az lehet még hogy a csont amit tegnap kapott felsértett vmit..holnap reggel elvisszük dokihoz..
holnap reggel 8kor tudjuk dokihoz vinni,de megírom hogy mit mondott
köszi a válaszokat , én is remélem hogy semmi komoly nem lesz..
most már egyáltalán nem bágyadt a kutyám sőt elég jó kedvű lett aludt pár órát amikor fel kelt akkor kuncsorgott kajáért adtunk is neki ,evett is ugye rizst főztünk neki..
ha most már normális lesz a széklete az este folyamán akkor szükséges dokihoz vinni??
persze elviszem nem arról van szó ,csak nem állunk úgy anyagilag most ,meg későbbi fizetés is megoldható mert rég egy dokihoz járunk, csak anyáéknak most ez rosszul jönne..
de ha még mindig véres lesz a kakija akkor elvisszük dokihoz ,vagy legalábbis anya mert én suliba megyek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!